Especialistes en Cirurgia i Medicina Estètica

clinica-cirugia-plastica-barcelona

Cànons Clinics, clíniques de Cirurgia Plàstica i Medicina Estètica de Barcelona, Granollers, Reus, Terrassa i Berga volem que et sentis a gust amb la teva imatge personal. Per això posem a la teva disposició un equip de metges especialistes i professionals titulats avalats per més de vint anys d’experiència en el sector de la bellesa i la salut.

Sota la direcció mèdica del Dr. Víctor Hernàndez Machado, el nostre equip d’experts t’escoltarà a la primera visita gratuïta i valorarà què és el que desitges millorar del teu aspecte actual. T’assessorarà sobre quins són els tractaments d’estètica més adequats amb els quals podrás obtenir els millors resultats.

Cànons Clinics et proporcionem una informació veraç i completa, sense crear-te falses expectatives i, sempre, amb les màximes garanties sanitàries.

Recolzem la nostra solvència professional sent membres de la SECPRE, Societat Espanyola de Cirurgia Plàstica, Reparadora i Estètica, entitat que agrupa els millors especialistes en Cirurgia Plàstica i Medicina Estètica, i també som membres de la ISAPS, Societat Internacional de Cirurgia Plàstica Estètica.

A Cànons Clinics volem que et sentis com a casa. El nostre equip de professionals en estètica t’oferirá una atenció personalitzada per fer-te sentir còmode i acompanyat en tot moment.

A les nostres clíniques de Cirurgia Plàstica i Medicina Estètica de Barcelona, Granollers, Reus, Terrassa i Berga disposem de la millor aparatologia mèdica, així com dels procediments més novedosos, tant en el camp de la medicina estètica com en el de la utilització de tècniques quirúrgiques i microquirúrgiques en Cirurgia Plàstica.

En aquest sentit, comptem amb totes les garanties medico-sanitàries avalades pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, així com dels corresponents números del Registre Sanitari, i amb la seguretat de tots els implants i productes que s’utilitzen als centres d’estètica autoritzats per la Comunitat Europea.

Les nostres clíniques

Cànons Clinics Clinics Barcelona
Avinguda Diagonal 354, 08013 Barcelona
Tel. 93 860 60 60
Email: info@Cànons Clinics Clinics.es
Cànons Clinics Clinics Granollers
C/ Pinós 14, 08402 Granollers
Tel. 93 860 60 60
Email: info@Cànons Clinics Clinics.es
Cànons Clinics Clinics Reus
C/ Antoni Gaudí 5, 43202 Reus
Tel. 93 860 60 60
Email: info@Cànons Clinics Clinics.es