Warning: include(/home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/vendor/composer/../../classes/privacy/class-wpml-privacy-content-factory.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/vendor/composer/ClassLoader.php on line 444

Warning: include(/home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/vendor/composer/../../classes/privacy/class-wpml-privacy-content-factory.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/vendor/composer/ClassLoader.php on line 444

Warning: include(): Failed opening '/home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/vendor/composer/../../classes/privacy/class-wpml-privacy-content-factory.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php56/usr/share/pear:/opt/alt/php56/usr/share/php') in /home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/vendor/composer/ClassLoader.php on line 444

Warning: class_implements(): Class WPML_Privacy_Content_Factory does not exist and could not be loaded in /home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/classes/action-filter-loader/class-wpml-action-filter-loader.php on line 16
Cànons Clinics | 6 ALIMENTS PER REJOVENIR LA PELL

6 ALIMENTS PER REJOVENIR LA PELL

Mantenir la pell tersa i lluminosa és tasca difícil. Factors adversos com l’edat, la genètica o el sol poden passar factura a la teva pell. No obstant això, amb les cures estètiques adequades, l’ajuda d’una bona alimentació i uns hàbits saludables pots invertir el procés. Tratamientos de rejuvenacimiento

Si vols rejovenir la teva pell, Cànons Clinics, centre especialitzat en medicina i cirurgia estètica, et facilita un llistat d’aliments que seran el teu millor aliat:

. Tomàquets: el licopeno (un component d’important de la fruita) constitueix un antioxidant molt potent. Ens ajuda a combatre l’acció dels radicals lliures.

. Berza o col arrissada. Gran font de Vitamina K, nutrient que protegeix contra les malalties cardiovasculars i la osteoporosis. Conté alts nivells de fibra, la qual cosa és útil per reduir les xifres de pressió arterial i els nivells de colesterol.

. Albergínies. Gran poder antioxidant concentrat en un activi anomenat nasunin, que ajuda a prevenir la proliferació de cèl·lules cancerígenes. Les recerques han demostrat que aquest compost ralenteix el desenvolupament de malalties com l’Alzheimer perquè prevé la formació de radicals lliures en les neurona danyades.

. Pebrot vermell. Estimula el sistema immunològic gràcies a la seva gran concentració en Vitamina C. Aquesta abundància disminueix la profunditat de les arrugues i augmenta la producció de col·làgen, la qual cosa contribueix al fet que la pell llueixi més jove.

. Mores. Entre els seus components destaca l’alta concentració d’un flavonoide que bloqueja un enzim que afavoreix la formació de coàguls, la qual cosa redueix el risc de sofrir un infart cerebral o un atac al cor, segons un estudi realitzat en 2012 a l’Escola de Medicina d’Harvard.

. Alfàbrega. Conté l’antioxidant eugenol, que podria tenir una activitat anticancerígena en tumors cervicals, provocant que les cèl·lules del tumor s’autodestrueixin. 

La ingesta d’aquests aliments combinada amb l’elecció dels tractaments de bellesa d’adequats poden revitalitzar el teu aspecte.

A Cànons Clinics, clínica especialitzada en medicina i cirurgia estètica, disposem de tractaments d’hidratació de la pell, farcit de marques d’expressió i tècniques de rejuveniment que et permetran desafiar el pas del temps. 

Crida’ns al 93 860 60 60 o contacta amb nosaltres per email a info@Cànons Clinics.es i demana hora per a una primera visita gratuïta. El nostre equip d’especialistes en cirurgia i medicina estètica valoraran el teu cas i necessitats per assessorar-te sobre el tractament que millor compleixi les teves expectatives.

Presumeix de pell nodrida, bonica i lluminosa amb Cànons Clinics, centres especialitzats en medicina i cirurgia estètica.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.