Recupera la salut del teu cabell després de les vacances

Sembla ser que l’estiu està tocant a la seva fi, així que és el moment de compartir algunes claus per recuperar la vitalitat del cabell.

Encara que el Sol posseeix propietats molt beneficioses per a la salut, també pot resultar nociu per a la pell i el cabell. En l’últim cas, els efectes de les altes temperatures són diversos com per exemple la sequedat, la deshidratació o la falta de lluentor.

Amb els nostres consells podràs recuperarla salut del teu cabell després de les vacances 🙂

1. Els cabells tenyits o amb metxes són els que més pateixen, ja que exposats al Sol experimenten canvis de color i s’assequen més ràpid. En aquests casos és important utilitzar productes especialitzats i deixar els tints per després de l’estiu.

cabellos-teñidos

2. Per retornar la suavitat al teu cabell, el millor és rentar-ho amb un xampú protector. Després d’aclarir-lo no pot faltar el condicionador i la mascarilla, deixant que actuï durant uns 10 minuts.

3. Productes com l‘oli o el sérum són perfectes per recuperar la hidratació del cabell i per evitar les puntes obertes. Pots utilitzar-los sobre el cabell sec o mullat.

4. Apart del Sol, el vent també pot ressecar el cabell. Per evitar el trencament de les fibres capil·lars, el millor és assecar el cabell a l’aire lliure evitant assecadors i planxes.

cabello-planchas-secadores

5. Seguint una dieta equilibrada aconseguiràs un cabell sa. Aliments com a verdures de fulla verda, peix blau, ous, fruita seca i llegums eviten la seva caiguda o que es trenqui.

6. També tens l’opció de visitar un professional per realitzar tractaments capil·lars o per acabar l’estiu amb un nou look. L’estil pixie mai passa de moda i és el tall perfecte per reparar el cabell i començar de 0.

Si has cuidat el teu cabell al llarg de l’estiu, segurament, es recuperarà facilment. Si no ho has fet, tranquil·la perquè encara ets a temps 😉

About the Author

The Author has not yet added any info about himself