ACOMIADA’T DE LA CELULITIS

El primer que hem de fer per combatre la celulitis és conèixer a la perfecció al nostre enemic. Saps què és la celulitis? D’on ve i per què es forma? Responem als teus dubtes i, a més, t’expliquem quins són els pitjors aliments per la celulitis. Comença la guerra!
Què és la celulitis?

La celulitis és una acumulació de líquid, grassa i toxines en la capa més superficial de la pell. Normalment es troba en zones molt concretes com les cuixes, les natges , la part superior dels genolls o la cara interna dels braços.
Desafortunadament és una patologia que afecta a la majoria de la població femenina, aproximadament el 80% de les dones. I en encara que el percentatge en homes és molt menor, també cal pateixen celulitis.

D’on ve?

La celulitis no està relacionada ni amb el sobrepès, ni amb l’edat. Sol aparèixer després de la pubertat, l’embaràs o la menopausa, normalment per trastorns hormonals i alteracions a l’hora de metabolitzar els greixos en àrees localitzades.
Encara que hàgim d’acceptar que és un problema gairebé inevitable en les dones, hi ha factors que contribueixen a la seva aparició. La vida sedentària, l’abús del tabac i l’alcohol, l’estrès o una alimentació incorrecta, són alguns dels hàbits que incideixen en l’aparició de la anitestética celulitis.
També podem tenir celulitis si tenim problemes circulatoris i per descomptat, la predisposició genètica.

Com puc acabar amb la celulitis?
Reduir la celulitis està a les nostres mans, fent una mica d’exercici, utilitzant productes de bellesa que la combatin, cuidant la nostra alimentació, bevent molta aigua i especialment, amb el suport de tractaments de medicina estètica. Cànons Clinics, especialistes en Cirurgia i Medicina Estètica, t’ofereix un dels protocols amb més taxa d’èxit del mercat: la Lipoescultura Corporal assistida per làser.

Es tracta de la millor solució per a persones joves i de mitja edat, tant per a homes com a dones, que desitgen eliminar els dipòsits de greix acumulats que no es redueixen ni amb exercici físic, massatges o dietes. Aquestes tendeixen a acumular-se en abdomen, flancs, esquena, braços, cuixes, genolls o turmells.

Amb la lipoescultura assistida per Làser podràs millorar i remodelar el contorn corporal, aconseguint una silueta homogènia i contornejada.
Es tracta d’una cirurgia estètica molt senzilla, que et permetrà reincorporar-te al teu ritme de vida habitual en 24-48 h., aproximadament.

El principal avantatge d’aquesta nova tècnica és que aconsegueix una remodelació corporal més precisa i major que l’aconseguida amb la liposucció tradicional, a més de ser menys invasiva i, amb una recuperació més ràpida i menys dolorosa.

Si estàs interessat en el servei de cirurgia estètica Lipoescultura corporal assistida per làser a Cànons Clinics, centres especialitzats en Cirurgia i Medicina Estètica, valorem cada cas en particular, de manera que en la primera visita hauràs d’exposar les teves expectatives de manera sincera i franca, perquè el cirurgià plàstic et mostri les alternatives disponibles segons les teves necessitats.
Truca’ns al 93 860 60 60 o contacta amb nosaltres per email a info@Cànons Clinics.es i demana més informació.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.