Segons les estadístiques, la mesura mitjana del penis en erecció és de 15,64 cm de llarg i 15,64 cm de circumferència. Basant-nos en aquesta mitjana, podem establir que més o menys el 28% dels homes tenen un penis més petit del normal. El procés quirúrgic d’allargament de penis et permetrà augmentar la seva longitud en 2 o 3 cm.

Qui és el candidat ideal per sotmetre's a la intervenció quirúrgica?

Aquells homes que, per diferents causes genètiques o de malaltia, tingui un de menor longitud al de la majoria de la població masculina.

Com haig de planificar la cirurgia?

A la consulta, el doctor especialista avaluarà el teu cas i t’explicarà com procedir a realitzar la cirurgia d’allargament peneal seccionant els lligaments que subjecten a aquest al pubis de manera que en conseqüència augmentarà la seva longitud en uns 2 o 3 cm. És una intervenció que dura aproximadament una hora i es realitza sota anestèsia epidural.

També et donarà totes les instruccions sobre com preparar la cirurgia, el temps de dejuni previ a la mateixa i la medicació que hauràs d’evitar, així com les pautes d’administració de medicaments.

Assegura’t, a més, que algun familiar o acompanyant pugui portar-te a casa quan se’t doni l’alta.

Com serà la tornada a la normalitat?

Una vegada realitzada l’operació, és necessari dur a terme totes les pautes que et recomanarà el doctor amb exercicis de tracció de forma mantinguda durant diverses setmanes. Els dies posteriors a la intervenció hauràs d’acudir a la consulta per realitzar les cures oportunes. Posteriorment, podràs continuar les cures a casa.

Share This