Alimentació saludable a l’estiu. Un MUST!

En breu ens plantem a l’estiu! Estàs preparada? És sabut que les dietes miracle no serveixen, ja que tenen un efecte rebot en què el cos perd pes molt ràpidament a causa d’una dieta extrema per després recuperar els quilos perduts i, fins i tot, sobrepassar el pes que es tenia abans de començar la dieta.

Si després de llegir això ets sents identificada, no et preocupis perquè el que has de fer és molt més senzill. Des de les clíniques Cànons Clinics et recomanem una opció més saludable, que et permetrà seguir una correcta alimentació durant els 365 dies a l’any amb resultats que es mantindran en el temps. 

Amb l’arribada del bon temps i les altes temperatures, la nostra rutina canvia perquè sorgeixen més plans com, per exemple, dinars a les terraces dels restaurants. Per això, és molt important adquirir hàbits alimenticis saludables que s’adaptin a l’arribada de la nova estació i als esforços extra que aquesta suposarà. La veritat és que som uns afortunats perquè la dieta mediterrània és capaç de reduir en un alt percentatge les malalties cardiovasculars.

alimentacion-saludable

Aliments que et permetran seguir una dieta rica y variada

  • Aliments que sumen: incrementar el consum de productes amb alt percentatge d’aigua per hidratar l’organisme. A part de beure laigua (1,5l o 2l) també recomanem ingerir aliments frescos com, per exemple, fruites i verdures que contenen vitamines i minerals. Això no significa que hagis d’eliminar aliments bàsics com els cereals, els làctics, la carn o els productes rics en fibra, ja que ajuden a eliminar l’excés de toxines i greixos.
  • Aliments que resten: recomanem, especialment a l’estiu, evitar els greixos que es considerin un “extra” en la dieta. És a dir… fora la brioixeria industrial!! També és important reduir el consum de productes enllaunats.

Tenint en compte el que hem explicat, una manera ideal de seguir un bon ritme és planificant el menú setmanalment.

RECORDA!! Els millors complements d’una dieta variada i equilibrada són l’aigua, l’exercici físic i saber descansar per mantenir el teu organisme i assegurar el seu bon funcionament. L’últim ingredient que necessites és la FORÇA DE VOLUNTAT, així que ànim perquè amb el pas del temps veuràs que t’asseguis millor i aconseguiràs uns resultats excel·lents.

En Cànons Clinics comptem amb professionals de Dietètica i Nutrició que t’aconsellaran oferint-te unes pautes per a mantenir el teu pes ideal.

No Comments

Post A Comment