AQUEST NADAL, REGALA BELLESA AMB LA TARGETA REGAL DE CÀNONS

Tarjeta regalo servicios de medicina esteticaVols obsequiar a un ésser estimat amb un regal original i molt especial? Sorprèn a les teves persones més properes amb un dels nostres tractaments de bellesa, li encantarà! Escull entre els nostres serveis de medicina estètica i serveis d’estètica. Regala joventut amb els nostres tractaments de rejuveniment facial, peelings químics, farciment d’arrugues facials o eliminació de taques facials. Fes possible que facin realitat el somni d’aconseguir el cos perfecte amb els nostres tractaments de rejuveniment dmanescot. L’ajudem a combatre la celulitis amb els nostres tractaments de Mesoterapia corporal o Intralipoterapia amb Aqualyx (un eficaç sistema en el qual s’eliminen els cúmuls de greix en els punts del cos més conflictius). Tu pots fer que llueixi unes cames envejables amb els nostres serveis d’esclerosi química de varius.

T’imagines ajudar-los a desfer-se del borrissol per a tota la vida? És un regal increïble! Obsequia’ls amb una targeta regal vàlida per a sessions de Fotodepilació mèdica. Un revolucionari i efectiu sistema utilitzat exclusivament per metges especialistes en tecnologia làser. Utilitza el sistema GentleAse, un modern làser d’Alejandrita de pulsada llarga i alta energia. Apte tant per a homes com per a dones. En 5 sessions el borrissol haurà desaparegut. Resultats assegurats!
Has de fer un regal a una persona molt presumida i no saps què fer? Obsequia-la amb una targeta regal bescanviable per un dels nostres serveis d’estètica. Massatges, depilacions amb cera, higiene facial, manicures i pedicures, permanent i tint de pestanyes o celles o drenatges limfàtics, entre uns altres. Tu tries!

Aquest Nadal sorprèn als teus éssers estimats amb les targetes regal de Cànons Clinics, bescanviables pels nostres tractaments de bellesa. Vine a buscar la teva targeta regal als nostres centres de Barcelona (c/Nàpols 345 · 08025 Barcelona) i Granollers (c/Pinós 14 · 08402 Granollers). Si desitges tenir més informació truca’ns al 93 860 60 60 o envia’ns un correu electrònic a info@Cànons Clinics.es.

Aquest Nadal, regala bellesa i benestar amb Cànons Clinics, clíniques de cirurgia i medicina estètica a Barcelona, Granollers i Reus.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.