asesoria-de-imagen

Potenciem la bellesa i l'estil que hi ha en tu!

Assessorament de tot el relacionat amb la imatge personal tant facial com corporal, dedicat a potenciar la teva imatge personal i professional a la mesura de cada client. Oferint una gran varietat de teràpies i serveis adaptats a les necessitats de cada persona en el qual et proposarem infinitat de tractaments medicoestètics facials i corporals amb la possibilitat de complementar-los amb els serveis d’estètica de manera que t’ajudaran a potenciar la teva imatge personal en tots els teus àmbits i alhora realçar les teves qualitats personals.

Estudiarem el teu rostre i el teu cos, per indicar-te quins colors, formes, línies i volums t’afavoreixen per estar radiant i detectem les teves àrees de millora realitzant sessions personalitzades.
 Et farem un estudi personalitzat de la teva tipologia corporal i et lliurarem una proposta amb el tipus de tractaments que més podrien embellir-te i ajudar-te a trobar l’equilibri i l’harmonia en la imatge que més t’afavoreixin.

Els nostres professionals sempre actuen a nivell personal assessorant-te sobre estilisme i bellesa als seus clients augmentant la seva autoestima i millorant la seva qualitat de vida.