Augment i remodelació de llavis

Els llavis gruixuts i carnosos segueixen concentrant l’atenció de totes les mirades. L’edat i la suma de factors externs (estrès, tabaquisme, alimentació, dèficit hormonal,…) poden accelerar el procés d’envelliment i provocar la degradació de les fibres de col·làgen i elastina a la zona perioral. A les clíniques Cànons Clinics comptem amb professionals que t’ajudaran a mitigar la pèrdua de volum i retornaran la vitalitat i la joventut perduda a través de l’augment i remodelació dels llavis.

Aquest tractament segueix sent dels més demandats entre les dones, ja que es tracta d’una tècnica mínimament invasiva i indolora amb la qual s’aconsegueixen resultats immediats.

aumento-de-labios

En primer lloc, desmaquillem i desinfectem la zona peribucal per aplicar l’anestèsia que minimitzarà notablement la sensació de dolor. En segon lloc, procedim a introduir el producte específic (utitlizem àcid hialurònic o bé aquamid ja que són susbtàncies segures amb un acabat natural) per a eliminar les arrugues, augmentar o projectar els llavis. Finalment, apliquem fred local durant uns minuts així com un corrector a les zones enrogides. Si ho desitges, també podem maquillar-te.

Segons on s’apliqui el producte s’aconseguiran uns resultats o uns altres:

. Per a augmentar el grossor dels llavis, apliquem el producte fora de l’àrea perilabial i d’una manera natural obtenir més volum.

. Per al perfilat de llavis (perfiloplastia), apliquem el producte seguint una línia marcada sobre la vora del llavi superior per a eliminar arrugues, definir l’arc de Cupido aconseguint una major projecció i hidratació labial. Aquest és un dels aspectes que més agrada definir perquè atorga un aspecte més sensual.

A les nostres clíniques sempre utilitzem productes biofermentats d’origen no animal i completament biodegradables per a, així, minimitzar el risc d’al·lèrgia. D’aquesta manera, no és necessari realitzar cap test preliminar de biocompatibilitat.

Com hem comentat, anteriorment, els resultats són perceptibles al mateix moment en el qual es realitza el tractament i podràs reincorporar-te a les teves activitats quotidianes de seguida i amb total normalitat.

Si vols més informació sobre l’augment i remodelació de llavis, contacta amb nosaltres trucant al 938 60 60 60 o escrivint un correu electrònic a info@Cànons Clinics Clinics.es.

About the Author

The Author has not yet added any info about himself

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *