Belkyra, el tractament per reduir la papada sense cirurgia

Et preocupa la papada o el doble mentó? Hi ha diferents factors que contribueixen en l’acumulació de grassa a sota de la barbeta: el sobrepès, la genètica o l’envelliment. Cànons Clinics disposa del primer tractament per reduir o eliminar la papada sense necessitat de sotmetre’s a una cirurgia. Es tracta de Belkyra, creat per Allergan, un injectable que destrueix les cèl·lules grasses que, un cop eliminades, ja no poden tornar a acumular grassa.

Fins ara, les possibilitats pel tractament del doble mentó es limitaven a les opcions quirúrgiques com la liposucció. Belkyra és l’únic tractament injectable no quirúrgic per la reducció de la papada que ha estat sotmès a una avaluació clínica rigorosa.

Com es realitza?

El tractament s’ha de portar a terme en un centre mèdic i amb un doctor titulat. Primer, es realitza una avaluació facial completa per determinar quantes sessions es poden necessitar, en base a la quantitat i distribució de la grassa i dels desitjos del o la pacient.

Les microinjeccions són lleugerament doloroses, que es poden alleujar amb anestèsia local, fred i anelgèsics orals. En funció de cada persona, el nombre de sessions varia de 2 a 4, separats cada una entre 4 i 6 setmanes. Cada sessió dura uns 30 minuts aproximadament.

Què passarà després?

Els estudis han demostrat que els efectes secundaris són mínims. És habitual que la zona estigui inflada durant 72 hores. També poden aparèixer hematomes, coïssor o envermelliment. Però, en comparació amb la liposucció, les complicacions són menors i a més es pot tornar a la rutina el dia següent sense necessitar cap tipus de compressió.

Qui pot realitzar-se el tractament?

Els millors candidats per Belkyra són dones i homes entre 20 i 50 anys amb grassa subcutània sota del mentó, entre lleu i moderada. Generalment els resultats es veuen entre dues i quatre setmanes segons el/la pacient. És recomanable que una setmana abans no prengui alcohol, ni medicament antiinflamatoris, així ajudarà a una millor recuperació.

Per rebre més informació, pots contactar amb el Dr. Víctor Hernández Machado o amb alguns dels membres de l’equip de Cànons Clinics trucant al 938 60 60 60 o enviant un correu electrònic a info@canons.es.

DoubleChinTreatment

No Comments

Post A Comment