Cànons Clinics i Activita signen una col·laboració en serveis de cirurgia plàstica i reparadora

Una nova aventura comença per a Cànons Clinics després de l’acord de col·laboració amb el centre mèdic Activita de Granollers. Els pacients que sol·liciten un servei de cirurgia plàstica i estètica, seran derivats als metges especialistes de Cànons Clinics. D’aquesta manera, s’amplia l’oferta d’Activita amb els serveis de cirurgia facial, corporal i reparadora.

Activita és un centre mèdic i diagnòstic amb més de 90 professionals que ofereixen el millor servei en: clínica dental; especialitats mèdiques; radiologia i diagnòstic per la imatge; làser, fisioteràpia i rehabilitació; pediatria i certificats mèdics.

¿Què oferim?

  • Cirurgia plàstica facial. Augment de pòmuls, blefaroplàstia, cirurgia del lòbul esguinçat, lifting cervicofacial, lifting de coll, lifting frontal, mentoplàstia, otoplàstia, rinoplàstia, elevació de celles i lifting papada.
  • Cirurgia plàstica corporal. Augment/Elevació/Reducció de mames, lipoescultura corporal assistida per làser, miniabdominoplàstia i abdominoplàstia, lifting de braços, implant de glutis, lifting de cuixes, implant de bessons, ginecomàstia i implant de pectorals.
  • Cirurgia plàstica reparadora. Microcirurgia en reconstrucció post traumàtica, microcirurgia en reconstrucció mamària, lesions cutànies, càncer de pell, seqüeles de traumatismes o cremades i revisió de cicatrius.
  • Cirurgia estètica basada en la grassa autòloga (del propi pacient). Remodelació de glutis i bessons, correcció de defectes mamaris, lipofillig facial per rejoveniment i correcció d’arrugues.

Pots trobar Activita al carrer Joan Prim, 136 de Granollers (93.840.17.02) per demanar cita al departament de cirurgia i estètica.

activita-1pg-ag140

No Comments

Post A Comment