CÀNONS MEDICINA I CIRURGIA ESTÈTICA PATROCINA LA GRAN AVENTURA DEL A.E. RAMASSÀ A ETIÒPIA

Cànons Clinics_medicina_Estetica_sensibilizado_con_las_causas_socialesLes nostres clíniques de Medicina Estètica i Cirurgia Plàstica són un dels patrocinadors de l’aventura que portarà a l’equip de futbol de la comarca, l’A.E. Ramassà, a Etiòpia per enfrontar-se amb un dels millors equips de la lliga africana, el Saint George.

El pròxim 9 de març tindrà lloc el match entre aquests dos equips. Més de 30.000 espectadors es donaran lloc al Addis Abeba Stadium per ser testimonis d’aquesta iniciativa, com la de David contra Goliat, o sobre com un grup d’amics acaben jugant davant d’un dels millors equips d’Àfrica, els jugadors del qual destaquen per la seva lleugeresa i velocitat.

Som una empresa molt consciensiada amb les causes socials. Sempre que tenim la oportunitat col·laborem en iniciatives que contribueixen a construir un món millor, en el que es dilueixin les desigualtats i tothom pugui tenir accés a les necessitats bàsiques.

És per això que no ens hem pensat ni un minut en participar en aquest meravellós projecte que va més enllà de ser un simple partit de futbol. I és que som un dels col·laboradors que han participat en el seguit de sorpreses que tindran lloc al final del partit. En aquest sentit, el A.E. Ramassà aprofitarà el viatge per donarmaterials esportius, sanitaris I de seguretat pels habitants de la zona.

Han sigut molts els mitjans de comunicació catalans que s’han interessat en l’expedició. Els diaris El Nou 9 o el Sport, televisions com VOTV, que acompanyarà al A.E. Ramassà a l’Àfrica o les emissores de ràdio COPE, Ràdio 7 Vallès o Catalunya Ràdio han dedicat pàgines i minuts a parlar d’aquesta experiència. A Etiòpia hi ha una gran expectació per l’arribada dels jugadors vallesans. Els principals diaris d’Etiòpia ja porten setmanes dedicant reportatges sencers a aquesta iniciativa inigualable.

Si vols seguir l’aventura del A.E. Ramassà a Etiòpia estigues ben atent a les comptes de Facebook i Twitter de l’equip vallesà.

Equip_futbol_Ramassa_Cànons Clinics_cirugia_estetica

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.