Warning: include(/home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/vendor/composer/../../classes/privacy/class-wpml-privacy-content-factory.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/vendor/composer/ClassLoader.php on line 444

Warning: include(/home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/vendor/composer/../../classes/privacy/class-wpml-privacy-content-factory.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/vendor/composer/ClassLoader.php on line 444

Warning: include(): Failed opening '/home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/vendor/composer/../../classes/privacy/class-wpml-privacy-content-factory.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php56/usr/share/pear:/opt/alt/php56/usr/share/php') in /home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/vendor/composer/ClassLoader.php on line 444

Warning: class_implements(): Class WPML_Privacy_Content_Factory does not exist and could not be loaded in /home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/classes/action-filter-loader/class-wpml-action-filter-loader.php on line 16
Cànons Clinics | Cirurgia del Lòbul Esguinçat
operacion-lobulo-rasgado

Ja no pots posar-te aquelles arrecades que tant t’agradaven? Mitjançant una senzilla intervenció suturem amb finíssims fils hipoal·lergènics l’orifici perquè tornis a presumir d’arrecades.

En què consisteix la Cirurgia del Lòbul Esguinçat?

Es tracta d’una intervenció d’allò més senzilla i agraïda. Consisteix a disseccionar la zona danyada o esguinçada i suturar amb fils finíssims de monofilament hipoal·lergènics els quals dissimulen al màxim la cicatriu.

Es practica amb anestèsia local i té una durada aproximada entre 30 minuts i una hora, depenent del cas en els nostres centres Cànons Clinics, especialitzats en Cirurgia i Medicina Estètica.

Al cap d’uns 10 dies aproximadament es retiraran els punts i al mes de la intervenció, es durà a terme la perforació del lòbul si es desitja.

Podré veure alguna simulació en 3D abans de la cirurgia del Lòbul Esguinçat?

En els nostres centres Cànons Clinics, especialitzats en Cirurgia i Medicina Estètica oferim la possibilitat de mostrar mitjançant un nou programa 3D E-Stetix diverses simulacions en tres dimensions de la cirurgia del lòbul esguinçat per poder analitzar de forma personalitzada i, segons criteri mèdic tots els aspectes que desitgis millorar només fent unes fotografies prèvies, on et podràs fer una idea, sempre aproximada, de com quedaràs després de la cirurgia ja que intervenen molts factors.

Com serà la tornada a la normalitat?

Les orelles poden molestar una mica les primeres hores després de la cirurgia, però s’alleujarà fàcilment amb fred local i, seguint la pauta d’analgèsics i antiinflamatoris.

Es col·locaran unes tiretes de paper hipoal·lergèniques del mateix color de la pell quedant totalment camuflades. Es retiraran els punts i les tiretes als pocs dies.

A posteriori, quan la ferida hagi cicatritzat es procedirà a realitzar la noves perforació o perforacions de les orelles per les arrecades.

Com em preparo la cirurgia?

El doctor et donarà instruccions sobre com preparar-te per la cirurgia, incloent les pautes a seguir sobre la presa o supressió de medicaments, vitamines, suplements de ferro, aliments, líquids i, tabac.

Assegura’t, a més, que algun familiar o acompanyant pugui acompanyar-te a casa.

Quines precaucions hauré de prendre?

Amb l’objectiu de limitar el risc de sagnat i hematomes hauràs d’evitar prendre en els 7 dies previs al procediment antiagregants plaquetaris com Aspirina, Dipiridamol, Ticlopidina… com també, en els 3 dies previs prendre antiinflamatoris no esteroïdals amb efecte antiagregant com ibuprofè, Diclofenac, Indometacina, Piroxicam, Naproxè…

Share This