Warning: include(/home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/vendor/composer/../../classes/privacy/class-wpml-privacy-content-factory.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/vendor/composer/ClassLoader.php on line 444

Warning: include(/home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/vendor/composer/../../classes/privacy/class-wpml-privacy-content-factory.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/vendor/composer/ClassLoader.php on line 444

Warning: include(): Failed opening '/home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/vendor/composer/../../classes/privacy/class-wpml-privacy-content-factory.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php56/usr/share/pear:/opt/alt/php56/usr/share/php') in /home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/vendor/composer/ClassLoader.php on line 444

Warning: class_implements(): Class WPML_Privacy_Content_Factory does not exist and could not be loaded in /home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/classes/action-filter-loader/class-wpml-action-filter-loader.php on line 16
Cànons Clinics | COM ELIMINAR TAQUES I LENTÍGENS SOLARS

COM ELIMINAR TAQUES I LENTÍGENS SOLARS

A l’estiu hem de tenir especial cura de la nostra pell. És quan més temps passem exposats al Sol i per tant a la radiació UVA i UVB, pel que hem de protegir la cara i el cos amb la crema amb FPS adequada per la nostra pell. Si descuidem aquest aspecte, la radiació ultraviolada del Sol pot accelerar l’envelliment cutani i crear taques anomenades lentígens solars.

 

MANCHAS-SOLARES còpia

Què són els lentígens solars?

Els lentígens solars son també coneguts com “taques solars”, sorgeixen de forma sub-cutània i pot passar un temps fins la seva aparició superficial. Són taques fosques, de color marró, no afecten al tacte llis de la pell i són de forma irregular. La seva mida és gran si la comparem amb la d’una piga. Tot i que poden aparéixer a tot el cos, son més comunes a la cara i a les mans: a més de ser les zones més exposades al Sol durant tot l’any, la seva pell és més delicada i tendim a descuidar-la al centrar-nos massa en protegir la resta del cos.

Com pots veure, aquest tipus de taques està directament relacionat amb l’exposició solar i l’envelliment cutani. Per norma general, simplement evelleixen la pell i són antiestètiques, però has de saber que algunes d’elles poden tornar-se molt perilloses, inclús cancerígenes.

 

Com s’eliminen?

Hi ha multitud de tractaments tòpics per fer desaparéixer els lentígens solars (no marxen per sí mateixos), tot i que la solució més ràpida i econòmica a la llarga és el tractament mèdic. A Cànons Clinics t’oferim el tractament mèdic despigmentant definitiu per eliminar les taques i lentígens solars de la pell: el làser mèdic. Aquesta tècnica, a més de fer desaparéixer les taques solars, rejoveneix i il·lumina la zona.

 

Desfes-te de les antiestètiques taques solars i dóna una segona oportunitat a la teva pell. Unifica el to de la teva pell amb el nostre tractament d’eliminació de taques i lentígens solars amb làser mèdic.

Truca’ns al 93 860 60 60 o contacta amb nosaltres via email en el correu electrònic info@Cànons Clinics.es i reserva la teva cita!

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.