DIETES MÈDIQUES HIPOCALÒRIQUES

Ja ho has provat tot? A les nostres clíniques et realitzarem un estudi dels hàbits alimentaris, estudi hematològic i bioquímic, la qual cosa ens permetrà elaborar una dieta hipocalòrica personalitzada adaptada a les teves característiques i metabolisme.

En què consisteix?

La dieta equilibrada i sana ens ajuda a mantenir una salut confortable. La dieta és bàsica en el tractament de nombroses patologies com l’obesitat, un greu problema de salut pública que va en augment o determinats factors de risc de malaltia cardiovascular com hipercolesterolèmia, hiperuricèmia…

D’entrada es fa un estudi dels hàbits alimentaris, estudi hematològico i bioquímic, permet elaborar una dieta hipocalòrica personalitzada que ens ajudarà a adquirir i mantenir uns hàbits alimentaris adequats.

Les dietes hipocalòriques han de ser personalitzades ja que existeixen factors externs, psicològics, laborals, socials, etc. que s’han de tenir en compte i valorar-los.

Aconseguir el pes adequat desitjat és possible amb el control de professionals i, sobretot, amb esforç i constància.

Puc complementar la Dieta Hipocalórica amb tractaments de Remodelació del Contorn Corporal?

Com a tractament complementari a les dietes, en alguns casos la disminució de pes es complementa amb altres tractaments medico-estètics tals com la Mesoterapia Corporal mitjançant injeccions intradèrmiques de productes homeopàtics, la Intralipoterapia amb Aqualyx o una Lipoescultura assistida per Làser, entre uns altres…

L’objectiu principal és una remodelació del contorn corporal de les zones que presenten acumulació de greix i cel·lulitits localitzada mitjançant injeccions intradèrmiques de productes homeopàticos que activen la circulació i eliminen contingut gras.

Share This