EarFold, l’implant per corregir les orelles prominents

IMG-20180209-doctorEl Dr. Víctor Hernàndez Machado, cirurgià plàstic i Director Mèdic de les nostres clíniques Cànons Clinics, ha assistit a un curs preparatori per accedir a l’acreditació que li permetrà utilitzar un nou sistema pel tractament d’orelles prominents o “en soplillo”. Es tracta d’EarFold, una tècnica innovadora que pocs cirurgians plàstics portaran a terme a Barcelona.

EarFold és un implant que permet corregir les orelles prominents, aquelles que sobresurten del cap més del que ens agradaria. El nou tractament és una opció senzilla i eficaç, que es realitza en menys temps i té menys efectes secundaris que la cirurgia tradicional.

Com es realitza el procediment?

El primer pas és l’evaluació amb PreFold. Aquest simulador, que es col·loca a l’exterior de les orelles, ofereix un control sobre el resultat estètic perquè aquestes agafin la forma desitjada. El segon pas és la col·locació de l’implant a sota de la pell, en la posició exacta que s’ha determinat en la simulació. El tractament es realitza entre 5 i 20 minuts. Només requereix una petita incisió amb anestèsia local i pocs punts que no serà necessari extreure.

Fins a quin punt canvien les orelles?

Un estudi clínic ha mostrat una reducció en la prominència de les orelles de fins un 37%. En principi, l’implant EarFold no es nota, ja que és molt prim i està revestit d’or de 24 quirats biocompatible, per evitar la seva visibilitat a sota de la pell de l’orella.

El tractament està indicat i dissenyat per adults i nens majors de 7 anys.

aparato-earfoldQuins efectes secundaris es poden esperar?

És habitual experimentar una mica d’inflamació i de color morat al voltant de la incisió durant una setmana després del tractament. Altres possibles efectes secundaris són infecció (tractada amb antibiòtics), lleugera hemorràgia i dolor a l’hora de recolzar l’orella, que són temporals i desapareixen amb el pas dels dies.

La majoria de pacients poden tornar a la seva rutina diària de seguida, inclús el mateix dia. No és necessari portar un embenat al cap, ja que només hi ha punts petits a prop de la incisió.

EarFold és permanent o es pot extreure?

L’implant s’ha dissenyat com a correció permanent de les orelles, encara que es pot extreure de manera senzilla si fos necessari. Ni obstant, si per cualsevola motiu s’ha d’extreure, es fa amb un procediment senzill.

Si estàs interessat/da en rebre més informació sobre EarFold, pots contactar amb el Dr. Víctor Hernàndez trucant al 938 60 60 60 o escribint un correu electrònic a info@canons.es

resultados-earfold

No Comments

Post A Comment