Warning: include(/home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/vendor/composer/../../classes/privacy/class-wpml-privacy-content-factory.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/vendor/composer/ClassLoader.php on line 444

Warning: include(/home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/vendor/composer/../../classes/privacy/class-wpml-privacy-content-factory.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/vendor/composer/ClassLoader.php on line 444

Warning: include(): Failed opening '/home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/vendor/composer/../../classes/privacy/class-wpml-privacy-content-factory.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php56/usr/share/pear:/opt/alt/php56/usr/share/php') in /home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/vendor/composer/ClassLoader.php on line 444

Warning: class_implements(): Class WPML_Privacy_Content_Factory does not exist and could not be loaded in /home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/classes/action-filter-loader/class-wpml-action-filter-loader.php on line 16
Cànons Clinics | EL 42% DE LES OPERACIONS DE CIRURGIA ESTÈTICA A ESPANYA SÓN DEL ROSTRE

EL 42% DE LES OPERACIONS DE CIRURGIA ESTÈTICA A ESPANYA SÓN DEL ROSTRE

La situación actual de la cirugía españolaLa cirurgia estètica, com a molts àmbits de la nostra societat, està subjecta a tendències i canvis estètics que revolucionen els Cànons Clinics estètics i que ens porten a l’avantguarda de l’avanç mèdic.

Us descobrim com serà el futur de la cirurgia estètica.

Recuperacions exprés

Des de fa diversos anys, una de les característiques imperants d’aquest tipus d’intervencions tendeix a simplificar varis dels procediments més comuns, ja que la dona, igual que l’home, no pot absentar-se del treball molts dies. Per això, els mètodes de cirurgia plàstica moderna inclouen procediments menys invasius que disminueixen el temps de l’operació i la recuperació, que procuren tractar les estructures estrictament necessàries i, així causar el mínim traumatisme possible.

És important recalcar que aquestes tècniques mínimament invasives són ideals per a certs pacients i casos específics i que no substitueixen a les tradicionals. Entre aquest tipus de cirurgies que s’estan intentant minimitzar destaquen la cirurgia per a l’envelliment facial, nas, parpelles i liposucció.
La nova estètica: com més natural, millor

En temes de tendències d’implants de mames, hem passat de l’exageració a l’estilització.

Cada vegada són més les dones que busquen un aspecte natural i proporcionat. No volen ser el centre d’atenció.
L’actualitat de la cirurgia espanyola en dades

Segons un informe de la Societat de la Cirurgia Plàstica, Reparadora i Estètica (SECPRE), la majoria de les intervencions realitzades a Espanya són facials, amb un 41,7 %. A continuació se situa les operacions relacionades amb el pit (28,8%) i les liposuccions (19%).

Per intervencions, la que té més demanda és la liposucció, seguida per l’augment de mames, la rinoplàstia, la blefaroplastia o cirurgia de les parpelles i la abdominoplastia.

En termes absoluts, els estudis indiquen que Espanya està en el lloc entre 12 i 15 en nombre d’intervencions. El líder és EUA, seguit de Xina i Brasil. Però, proporcionalment a la població, estem al nivell d’EUA.

 

El futur de la cirurgia plàstica

Les teràpies amb cèl·lules mare són el gran avanç mèdic del segle XXI. En un futur no gaire llunyà no es treballarà amb implants mamaris ni farciments d’arrugues, sinó que es treballarà amb la nova tècnica anomenada lipofilling. Aquest procediment consisteix a emplenar o augmentar el volum d’una part del cos usant el greix obtingut d’una liposucció. Una de les novetats més destacades que es produiran amb l’avanç en la recerca de les cèl·lules mare serà la creació d’un banc de greix per realitzar intervencions estètiques.

Si vols potenciar la figura i el rostre, Cànons Clinics és la teva clínica de referència. En els nostres centres especialitzats en Medicina i Cirurgia Estètica a Barcelona, Granollers i Reus, trobaràs el procediment quirúrgic que millor respongui a les teves necessitats. Un equip d’experts amb una llarga experiència, estudiarà el teu cas, en una primera visita gratuïta, per satisfer les teves expectatives.
Treballem amb les tècniques més noves de cirurgia plàstica i estètica, procediments mínimament invasius i materials amb l’aval sanitari de la Comunitat Europea.
Truca’ns al 93 860 60 60 o contacta amb nosaltres via email, a info@Cànons Clinics.es i demana més informació.

www.Cànons Clinics.es

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.