Warning: include(/home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/vendor/composer/../../classes/privacy/class-wpml-privacy-content-factory.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/vendor/composer/ClassLoader.php on line 444

Warning: include(/home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/vendor/composer/../../classes/privacy/class-wpml-privacy-content-factory.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/vendor/composer/ClassLoader.php on line 444

Warning: include(): Failed opening '/home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/vendor/composer/../../classes/privacy/class-wpml-privacy-content-factory.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php56/usr/share/pear:/opt/alt/php56/usr/share/php') in /home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/vendor/composer/ClassLoader.php on line 444

Warning: class_implements(): Class WPML_Privacy_Content_Factory does not exist and could not be loaded in /home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/classes/action-filter-loader/class-wpml-action-filter-loader.php on line 16
Cànons Clinics | Eliminació de Aranyes Vasculars Facials amb Làser Mèdic

Eliminació de Aranyes Vasculars Facials amb Làser Mèdic

A Cànons Clinics, centres especialitzats en Medicina i Cirurgia Estètica disposem d’eficaç aparatologia mèdica per a l’eliminació de aranyes vasculars mitjançant un potent feix de llum polsada Intensa les aranyes vasculars tant facials com corporals, principalment a la zona de cuixes i cames.

En què consisteix l’eliminació d´Aranyes Vasculars amb Làser Mèdic?

En una primera visita li transmetràs al doctor quines varius et molesten més en funció del dolor i, quines t’agradarien eliminar per estètica.

Posteriorment, i si no hi ha cap contraindicació procedirem a la teràpia làser. Aplicarem una potent crema anestèsica que deixarem actuar aproximadament durant 5 o 10 minuts. Després, aplicarem un gel específic conductor de llum polsada intensa i, el doctor procedirà a esclerosar les aranyes vasculars amb el Làser Vascular sense deixar cicatrius en la superfície de la pell.

Quant duren les sessions i, cada quan són les sessions?

Les sessions poden durar aproximadament uns 30 minuts i, es realitzen segons indicació mèdica normalment poden ser quinzenalment o, mensualment fins l’erradicació de les Aranyes Vasculars.

La meva activitat diària es veurà alterada?

Permet reprendre immediatament la teva activitat normal després de cada sessió.

En quines èpoques està més indicat?

Se puede realizar en cualquier época del año, siempre y cuando tengas especial precaución con las radiaciones solares aplicándote protectores solares con pantalla total.

Es pot combinar amb l´esclerosi química de varius?

Aquest tractament és complementari a la esclerosi química de varius, s’utilitza per eliminar les varius amb diàmetre superior a les aranyes vasculars que amb la laserteràpia ambulatòria no s’eliminen.

Què et recomanarem abans de cada sessió?

Evitar l´exposició a les radiacions solars o, bronzejar amb ultraviolats, com a mínim dues setmanes abans de cada sessió. Paral · lelament, hauràs de seguir les pautes recomanades pel teu metge de despigmentants específics al teu fototipus de pell.

¿Qué te recomendaremos después de cada sesión?

Evitar exponerte a las radiaciones solares o, broncearte con ultravioletas, como mínimo durante los primeros 45 días posteriores a la sesión. También, deberás aplicarte un tratamiento domiciliario específico y, colocarte medias de compresión vascular según te indique tu doctor para acelerar el proceso de reabsorción vascular.

Podré combinar amb altres teràpies Facials?

És totalment compatible i combinable amb totes les teràpies mèdico estètiques facials seguint les recomanacions pautades pels nostres Metges Especialistes en Medicina Estètica de Cànons Clinics, aportant un tractament global de mans i escot amb l’objectiu de millorar la imatge personal.

Quines alteracions vasculars també pot eliminar?

  • Vermellors cutànies.
  • Couperosi facial.
  • Eritemes cutanis.
  • Punts Rubí.
  • Angioma simple.
  • Hemangioma cirera.
  • Taques vermelles de naixement.
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.