Warning: include(/home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/vendor/composer/../../classes/privacy/class-wpml-privacy-content-factory.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/vendor/composer/ClassLoader.php on line 444

Warning: include(/home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/vendor/composer/../../classes/privacy/class-wpml-privacy-content-factory.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/vendor/composer/ClassLoader.php on line 444

Warning: include(): Failed opening '/home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/vendor/composer/../../classes/privacy/class-wpml-privacy-content-factory.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php56/usr/share/pear:/opt/alt/php56/usr/share/php') in /home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/vendor/composer/ClassLoader.php on line 444

Warning: class_implements(): Class WPML_Privacy_Content_Factory does not exist and could not be loaded in /home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/classes/action-filter-loader/class-wpml-action-filter-loader.php on line 16
Cànons Clinics | Eliminació de Taques amb Làser Mèdic de Mans i Escot

Eliminació de Taques amb Làser Mèdic de Mans i Escot

Als centres Cànons Clinics, especialitzats en Medicina i Cirurgia Estètica t´oferim diferents solucions per a l’eliminació de taques i léntigens solars. Una d’elles és el Làser Mèdic de Llum Polsada Intensa que per les seves múltiples avantatges cada dia està guanyant més adeptes.

És una de laserteràpies més efectives per eliminar taques i lentígens solars a la zona facial, del coll i l’escot, alhora que  rejuveniràs aquestes zones a l’aportar clara lluminositat.

En què consisteix el Làser Mèdic per a l’eliminació de taques?

Consisteix en aplicar una eficaç energia en forma de feix de Llum Polsada intensa que penetra en profunditat a través de la pell fins als nivells on es troba la melanina de manera que millora considerablement el fotoenvelliment cutani i, les pells danyades a causa de l’exposició solar com les taques de color cafè, pigues, lentígens solars…

Per què surten taques a la pell?

  • Exposició excessiva a les radiacions solars.
  • La genètica individual.
  • L’edat biològica.
  • Els canvis hormonals.
  • L’ús de medicaments.
  • L’aplicació de perfums, cosmètics no adequats, etc.

Quins beneficis obtindràs al realizar un tractament amb Làser Mèdic per a l’eliminació de taques?

  • S’eliminaran les taques pigmentades cutànies.
  • S’eliminaran els lentígens solars.
  • Milloraràs visiblement la qualitat cutània de les zones tractades ja que aporta regeneració cutània i, lluminositat.
  • Rejuveniràs les zones tractades amb Làser Mèdic.

En quins casos està indicat el Làser Mèdic per a l´Eliminació de Taques?

És apte tant per a homes com per a dones que vulguin donar un aspecte més juvenil a la seva pell eliminant taques i, lentígens solars i, per a qualsevol edat.

Quantes sessions em caldran?

Normalment s’aconsellen entre 2 i 3 sessions amb uns intervals mensuals o, bimensuals. Depenent del cas es poden repetir les vegades que calgui fins a obtenir el resultat desitjat.

Posteriorment, com a prevenció t’aconsellarem una sessió anual de manteniment.

En quines èpoques està més indicat el Làser Mèdic de Eliminació de Taques?

Es pot realitzar durant tot l’any, sempre que tinguis especial precaució amb les radiacions solars aplicant protectors solars amb pantalla total.

La meva activitat diària es veurà alterada?

Permet reprendre immediatament la teva activitat diària després de cada sessió amb les cremes indicades i, el maquillatge adequat.

Què et recomanarem abans de cada sessió?

Evitar exposar-te a les radiacions solars o, bronzejar amb ultraviolats, com a mínim dues setmanes abans de cada sessió.

Paral·lelament, hauràs de seguir les pautes recomanades pel teu metge de despigmentants específics al teu fototipus de pell.

Què et recomanarem després de cada sessió?

Evitar exposar-te a les radiacions solars o, bronzejar amb ultraviolats, com a mínim durant els primers 45 dies posteriors a la sessió. També, hauràs d’aplicar un tractament domiciliari específic al teu fototipus de pell de despigmentants i, regeneradors epidèrmics.

Podré combinar amb altres Teràpies Corporals?

És totalment compatible i combinable amb totes les teràpies metge estètiques corporals seguint les recomanacions pautades pels nostres Metges Especialistes en Medicina Estètica de Cànons Clinics, aportant un tractament global de mans i escot amb l’objectiu de millorar la imatge personal.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.