Warning: include(/home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/vendor/composer/../../classes/privacy/class-wpml-privacy-content-factory.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/vendor/composer/ClassLoader.php on line 444

Warning: include(/home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/vendor/composer/../../classes/privacy/class-wpml-privacy-content-factory.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/vendor/composer/ClassLoader.php on line 444

Warning: include(): Failed opening '/home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/vendor/composer/../../classes/privacy/class-wpml-privacy-content-factory.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php56/usr/share/pear:/opt/alt/php56/usr/share/php') in /home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/vendor/composer/ClassLoader.php on line 444

Warning: class_implements(): Class WPML_Privacy_Content_Factory does not exist and could not be loaded in /home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/classes/action-filter-loader/class-wpml-action-filter-loader.php on line 16
Cànons Clinics | Eliminació de vermellors i Couperosi amb Làser Mèdic

Eliminació de vermellors i Couperosi amb Làser Mèdic

Als centres Cànons Clinics, especialitzats en Medicina i Cirurgia Estètica disposem d’eficaç aparatologia mèdica mitjançant un potent feix de llum polsada Intensa per a l’eliminació de vermellors i couperosi, principalment a la zona de cuixes i cames.

En què consisteix l’eliminació de vermellors i Couperosi amb Làser Mèdic?

Es basa en eliminar les vermellors i couperosi mitjançant la tècnica làser de llum polsada sense deixar cicatrius en la superfície de la pell. Aquesta tècnica és segura i, presenta alts nivells de satisfacció ja que immediatament després es pot continuar amb les seves activitats sense necessitat d’alterar el seu ritme diari.

Abans d’iniciar la sessió amb el làser procedirem a aplicar una potent crema anestèsica que deixarem actuar aproximadament durant 5 o 10 minuts. Posteriorment, aplicarem un gel específic conductor de llum polsada intensa i, el doctor procedirà a tractar amb el Làser específic Vascular mitjançant les energies adequades en cada cas de les zones envermellides o, couperosi sense deixar cicatriu alguna. Finalment, aplicarem una crema específica descongestiva en les zones tractades.

Quant duren les sessions i, cada quan són les sessions?

Depenent de les zones a tractar les sessions poden durar aproximadament uns 30 minuts i, es realitzen segons indicació mèdica normalment pot ser mensualment o bimensual.

La meva activitat diària es veurà alterada?

Permet reprendre immediatament la teva activitat normal després de cada sessió.

En quines èpoques està més indicat?

Es pot realitzar durant tot l’any, sempre que tinguis especial precaució amb les radiacions solars aplicant protectors solars amb pantalla total.

Què et recomanarem abans de cada sessió?

Evitar exposar-te a les radiacions solars o, bronzejar amb ultraviolats, com a mínim dues setmanes abans de cada sessió.

Paral·lelament, hauràs de seguir les pautes cosmètiques específiques recomanades al teu tipus de pell.

Què et recomanarem després de cada sessió?

Evitar exposar-te a les radiacions solars o, bronzejar amb ultraviolats, com a mínim durant els primers 45 dies després de la sessió. També, hauràs de realitzar un tractament domiciliari específic al teu tipus de pell.

Podré combinar amb altres Teràpies Corporals?

És totalment compatible i combinable amb totes les teràpies metge estètiques corporals seguint les recomanacions pautades pels nostres Metges Especialistes en Medicina Estètica de Cànons Clinics, aportant un tractament global de mans i escot amb l’objectiu de millorar la imatge personal.

Quines alteracions vasculars també pot eliminar?

  • Aranyes vasculars.
  • Eritemes cutanis.
  • Punts Rubí.
  • Angioma simple.
  • Hemangioma cirera.
  • Taques vermelles de naixement.
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.