El penis, com a òrgan sexual primari de l’home, és considerat un “estímul clau” per al sexe femení en el sentit de l’etologia. Un penis gran resulta més atractiu, masculí i potent.

Aconsegueix el contorn que sempre has desitjat amb el procediment d’augment de control del penis.

Qui és el candidat ideal per sotmetre's a la intervenció quirúrgica?

Quan per diferents causes genètiques o de malaltia el grossor del penis és menor que la majoria de la població masculina.

Com haig de planificar la cirurgia?

En la consulta el doctor especialista avaluarà el grau d’augment de grossor peneal i t’explicarà com procedirà a augmentar el grossor. Es podrà realitzar mitjançant diferents tècniques depenent de cada cas. Bé amb àcid hialurònic injectable o bé amb la nova tècnica denominada lipofilling que consisteix en la liposucción de grassa autóloga del propi pacient de zones com a abdomen, papada… i una vegada extreta el greix mitjançant uns protocols d’esterilitat es filtra quedant apta per injectar en tots dos costats del penis. És una intervenció que dura aproximadament una hora i es realitza sota anestèsia local i sedació.

També et donarà totes les instruccions sobre com preparar la cirurgia, el temps de dejuni previ a la mateixa i la medicació que hauràs d’evitar, així com les pautes d’administració de medicaments.

Assegura’t, a més, que algun familiar o acompanyant pugui portar-te a casa quan se’t doni l’alta.

Com serà la tornada a la normalitat?

Una vegada realitzada l’operació, és necessari dur a terme totes les pautes que et recomanarà el doctor els dies posteriors a la intervenció hauràs d’acudir a la consulta per realitzar les cures oportunes.

Share This