Estiu en 3,2,1…

Esperem ansiosos l’arribada del bon temps per fer mil i una activitats a l’aire lliure, anar a la platja amb els amics o la família i donar llargs passejos. Amb les altes temperatures, arriba el canvi d’armari. Ens vestim amb peces més curtes, fines i lleugeres i, per tant, estem més exposats als Rajos Ultra Violetes (UV) del sol.

En Cànons Clinics oferim teràpies facials i corporals perquè gaudeixis d’un aspecte sa, lluminós i rejovenit durant tot l’estiu.

A continuació, trobaràs alguns consells que t’ajudaran a aconseguir una pell perfecta:

HIDRATAR LA PELL

Si bé és cert que amb la calor la pell pateix més, no has de descuidar l’epidermis durant la resta de l’any, ja que l’hivern pot ressecar-la.

El millor és aplicar una crema hidratant per al cos i una altra per a la cara, segons les necessitats i característiques de la pell.

crema-hidratante

BEURE AIGUA

Amb l’arribada de la calor és tan important cuidar l’exterior com l’interior del cos. És recomanable beure dos litres d’aigua encara que no es tingui sensació de set, ja que a l’estiu ens movem molt més i gastem el doble d’energia.

Una alternativa a l’aigua són els sucs de fruites i verdures, que aporten vitamines i minerals a l’organisme.

zumos-naturales

Alguns d’aquests aliments són taronges, kiwis, pomes, síndries, alvocats, pastanagues, espinacs i fruits vermells.

EXFOLIAR LA PELL

Als nostres centres de Cirurgia i Medicina Estètica realitzem peelings facials i corporals purificants i oxigenants per aconseguir una hidratació profunda.

peeling-facial

A partir d’un seguiment mèdic, personalitzem els tractaments estètics perquè puguis lluir una pell tersa, suau i fresca.

PROTECTOR SOLAR      

El sol és la principal font d’energia. Ens aporta Vitamina D que ajuda al creixement i fortalesa dels ossos, així com millora la nostra qualitat de vida i salut.

Però, com sempre, els excessos són dolents i acaben sent perjudicials. Estar exposats al sol, durant un llarg període de temps, pot provocar envelliment cutani, aparició de taques o malalties com el càncer de pell.

protector-solar

Per impedir que això passi, és molt important utilitzar fotoprotectors. Tant les pells clares com les fosques necessiten crema solar, ja que la loció evita cremades i protegeix la pell dels rajos UV del sol.

Encara que és recomanable usar el protector solar durant tot l’any, a l’estiu ha d’utilitzar-se un factor més potent (50+). Altres mètodes de protecció són les ulleres de sol, les gorres o els barrets.

About the Author

The Author has not yet added any info about himself