La Mesoterapia Facial és una tècnica de multipunts de mesoterapia amb àcid hialurònic i multivitamines. D’aquesta forma, estimulem aquelles parts més delicades com són la cara, el coll, les mans i l’escot que, amb el pas del temps, perden elasticitat i lluminositat.

Amb aquest tractament afavorim la hidratació i elasticitat de la nostra pell.

Quan serà aconsellable començar amb els tractaments de Mesoterapia Facial?

Comences a notar que la pell de la teva cara, coll, escot o dors de les mans comencen a ressecar-se, adquireix un aspecte apagat i perd la seva elasticitat i resplendor natural? Aquest és el moment.

La mesoterapia millora els signes de l’envelliment cutani precoços i actuarà per parar l’aparició d’arrugues. D’aquesta forma, la teva pell tornarà a la seva elasticitat i lluminositat. Recomanem acompanyar la mesoterapia facial amb altres tractaments de medicina estètica facial, per preparar la pell i així potenciar els resultats.

En què consisteix la Mesoteràpia amb àcid hialurònic i vitamines?

En primer lloc, desmaquillarem la part a tractar i, seguidament, aplicarem una potent crema anestèsica formulada especialment per als nostres centres de medicina estètica Cànons Clinics. Una vegada hagi fet efecte, procedirem a l’administració superficial d’àcid hialurònic i vitamines per via intradèrmica mitjançant microinjeccions indolores. Si ho desitges, et maquillarem perquè puguis continuar amb les teves activitats diàries de forma immediata.

És comptabile amb les activitats de la vida diària?

Podràs reprendre totes les teves activitats quotidianes amb total normalitat, de seguida.

Quin serà el protocol a seguir per Mesoteràpia Facial?

Des de la primera sessió comprovaràs clarament la millora a la teva pell. No obstant això, per garantir uns resultats duradors, el teu metge especialista en medicina estètica et recomana realitzar una primera fase de 3 sessions de mesoterapia facial en un intèrval aproximat de 15 dies. La quarta sessió té lloc als 2 mesos de l’inici del tractament. A continuació, les sessions aniran impartint-se normalment sobre una base semestral.

Em permetrà oblidar-me de les arruges?

La mesoterapia facial hidrata la dermis. Per això, aquesta hidratació que farem al llarg de les sessions afavoreix el rejuveniment de la pell, fent desaparèixer els plecs d’aquesta. Amb tot, les arrugues ja molt marcades i els plecs profunds hauran de ser tractats si combinem la mesoterapia amb altres tractaments de bellesa facials que el teu metge especialista de Cànons Clinics et recomanarà.

És un tractament segur?

Per descomptat! A Cànons Clinics, clíniques de cirurgia i medicina estètica a Barcelona, Granollers i Reus només treballem amb productes avalats per la Comunitat Europea, d’origen no animal i completament biodegradables, amb la finalitat de minimitzar el risc a patir una al·lèrgia. Per tant, no es requereix cap test d’al·lèrgia.

Share This