Warning: include(/home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/vendor/composer/../../classes/privacy/class-wpml-privacy-content-factory.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/vendor/composer/ClassLoader.php on line 444

Warning: include(/home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/vendor/composer/../../classes/privacy/class-wpml-privacy-content-factory.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/vendor/composer/ClassLoader.php on line 444

Warning: include(): Failed opening '/home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/vendor/composer/../../classes/privacy/class-wpml-privacy-content-factory.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php56/usr/share/pear:/opt/alt/php56/usr/share/php') in /home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/vendor/composer/ClassLoader.php on line 444

Warning: class_implements(): Class WPML_Privacy_Content_Factory does not exist and could not be loaded in /home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/classes/action-filter-loader/class-wpml-action-filter-loader.php on line 16
Cànons Clinics | Implants Bessons
implante-de-gemelos-barcelona

La cirurgia d’implant de bessons és la tècnica quirúrgica que permet millorar la forma dels músculs bessons de les cames mitjançant la inserció d’un implant que es col·loca a través del plec posterior del genoll.

 

En què consisteix la Cirurgia d’Implants de Bessons?

La cirurgia d’Implants de Bessons és la tècnica quirúrgica que permet millorar la forma dels músculs bessons de les cames, mitjançant la inserció d’un implant que es col·loca a través del plec posterior del genoll.

Qui és el candidat ideal per a la Cirurgia d'Implants de Bessons?

Generalment, són persones que desitgen lluir uns músculs més desenvolupats a les cames, que moltes vegades malgrat el exercici no han aconseguit augmentar el volum muscular d’aquesta zona.

També, però no tan sovint aquelles persones que presenten alteracions de forma o volum en els seus músculs bessons com a resultat de factors congènits, traumàtics o patològics.

Quin tipus d’implant s’utilitza en la Cirurgia d'Implants de Bessons?

L’implant utilitzat en la cirurgia de bessons és una espècie de bossa de forma anatòmica, de superfície externa i farcit de silicona d’alta densitat, de superfície llisa, específicament dissenyat per aquesta zona del cos. La coberta d’aquests implants és altament resistent i de bona permeabilitat.

Com serà la tornada a la normalitat?

Et sentiràs cansat / da i molest / a alguns dies després de la intervenció, hauràs d’estar en repòs al llit un o dos dies, sense sotmetre a tensió les sutures. La major part de les molèsties seran tractades sense problemes amb la pauta d’analgèsics i antiinflamatoris.

En uns dos o tres dies, aproximadament et retirarem els embenats i t’indicarem la peça de pressoteràpia que hauràs de portar. Les sensacions estranyes a la pell i la inflamació més important disminuiran en més o menys tres setmanes.

Les sutures seran retirades aproximadament, en dues setmanes. Et notaràs les cames probablement, més sensibles al tacte en unes dues o tres setmanes. Després progressivament, recuperàs la sensibilitat.

Les cicatrius inicialment, estaran endurides i rosades almenys durant unes sis setmanes. Encara que aquest enduriment pot durar alguns mesos. Després progressivament amb els mesos s’aniran atenuant fins a fer-se poc evidents.

Normalment, podràs normalitzar les tevés activitats diàries en uns quinze dies, iniciant les activitats de manera gradual i moderada.

Com he de planificar la Cirurgia de Implants de Bessons?

A la consulta podràs explicar al teu cirurgià les teves expectatives i necessitats respecte a la cirurgia d’implants de Bessons.

El teu cirurgià plàstic i estètic et realitzarà un examen físic per aconseguir l’objectiu final segons les teves expectatives. Es prendran fotografies de registre i anàlisi per a la intervenció.

Precisaràs unes proves analítiques i, electrocardiogràfiques per a la valoració d’aptitud preanestèsica abans de la cirurgia. També, et donarà instruccions sobre com preparar-te per la cirurgia, incloent les pautes a seguir sobre la presa o supressió de medicaments, vitamines, suplements de ferro, aliments, líquids i tabac.

Assegura’t, també que algun familiar o acompanyant pugui acompanyar-te quan se’t doni l’alta i que, en cas necessari, puguin ajudar-te uns dies.

¿Qué precauciones deberé tomar?

Con el objetivo de limitar el riesgo de sangrado y hematomas tendrás que evitar tomar en los 7 días previos al procedimiento antiagregantes plaquetarios como Aspirina, Dipiridamol, Ticlopidina… como también, en los 3 días previos tomar antiinflamatorios no esteroideos con efecto antiagregante como Ibuprofeno, Diclofenaco, Indometacina, Piroxicam, Naproxeno…

Share This