Informa’t, assessora’t i desconfia de les cirurgies estètiques “sospitosament” barates

Sotmetre’s a una intervenció no és una decisió que un/a hagi de prendre’s a la lleugera. Ara s’acosten les vacances de Nadal i alguns centres de cirurgia estètica no perden l’oportunitat d’oferir promocions com 2×1 o concursos per guanyar, per exemple, un augment de mames.

Des de Cànons Clinics recomanem no precipitar-se davant una “súper oferta” com les anteriors i mantenir, a tot moment, una actitud crítica i parar atenció a la lletra petita tal com aconsella la Societat Espanyola de Cirurgia Plàstica, Reparadora i Estètica (SECPRE).

A Espanya el nombre de cirurgies estètiques augmenta entre un 15% i un 25% durant les dates nadalenques. Això es deu al fet que els dies festius que tenim afavoreixen la correcta i tranquil·la recuperació després d’una intervenció i també al fet que algunes clíniques, com hem dit anteriorment, disposen d’ofertes “sospitosament” barates. No cal oblidar que estem parlant d’una operació la qual comporta entrar a quiròfan i, per tant, la seguretat del pacient i la qualitat del servei són màximes que han de respectar-se i mai, mai passar per alt.

En la següent imatge, facilitada per la pàgina web de SECPRE, veiem un exemple del que estem parlant.

oferta-cirugia-2

Així com assenyala la SECPRE, aquest tipus de promocions podrien considerar-se com a competència deslleial que comprometen la seguretat dels pacients i la reputació de la pràctica clínica.

No parlem només d’una operació estètica sinó també de salut. Busca un centre especialitzat – que compleixi amb la normativa i disposi de tots els recursos i instal·lacions per poder actuar en cas d’emergència – i desconfia d’aquells cirurgians que no acreditin la seva professionalitat amb una titulació.

Des de les nostres clíniques Cànons Clinics, avalades per la SECPRE, recomanem seguir els següents passos:

  • Resol tots els teus dubtes amb un assessorament profund per part dels millors professionals. El cirurgià ha de seguir la seva ètica professional i informar de tots els contres d’un cirurgia estètica.
  • El professional mèdic ha d’acreditar la seva formació amb una titulació.
  • La clínica ha de tenir el teu historial mèdic per conèixer al detall el teu estat de salut.

Tingues en compte aquesta informació i recorda-la si tens pensat sotmetre’t a una intervenció. Truca’ns al 93 860 60 60 o envia un whatsapp al 639 350 937 i t’atendrem sense cap problema.

Font: SECPRE i Mia Revista

About the Author

The Author has not yet added any info about himself

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *