Warning: include(/home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/vendor/composer/../../classes/privacy/class-wpml-privacy-content-factory.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/vendor/composer/ClassLoader.php on line 444

Warning: include(/home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/vendor/composer/../../classes/privacy/class-wpml-privacy-content-factory.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/vendor/composer/ClassLoader.php on line 444

Warning: include(): Failed opening '/home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/vendor/composer/../../classes/privacy/class-wpml-privacy-content-factory.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php56/usr/share/pear:/opt/alt/php56/usr/share/php') in /home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/vendor/composer/ClassLoader.php on line 444

Warning: class_implements(): Class WPML_Privacy_Content_Factory does not exist and could not be loaded in /home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/classes/action-filter-loader/class-wpml-action-filter-loader.php on line 16
Cànons Clinics | La fotodepilació mèdica d’alta gamma

La fotodepilació mèdica d’alta gamma

La fotodepilació sota control mèdic és la millor opció per acabar amb el borrissol i el pèl corporal. El sistema garanteix uns resultats de llarga durada, que poden considerar-se gairebé definitius. Els avantatges de la fotodepilació enfront d’altres mètodes són nombrosos resulta més duradora, evita les *foliculitis sobretot en aixelles i engonals i, menys dolorosa.

La fotodepilació és tan efectiva perquè actua selectivament sobre el pigment del fol·licle pilós, la melanina, afeblint l’arrel del pèl, així com els gots sanguinis que ho alimenten sense alterar l’epidermis.

En Cànons Clinics, centres especialitzats en Cirurgia i Medicina Estètica treballem amb un revolucionari làser únicament utilitzat per metges especialistes en tecnologia làser. Est combina el làser Alejandrita d’alta energia amb el sistema GentleASE, millorant la seguretat en la fotodepilació. No només l’energia del làser es transforma en calor per actuar eficaçment a la base del pèl corporal, sinó que la pell està protegida mitjançant el denominat Dynamic Cooling Device (DCD), un dispositiu que refreda les capes superiors i millora l’experiència els pacients. El tractament ho realitzem sota supervisió mèdica pel que inicialment fem un test de prova a totes les persones, homes o dones, que vulguin eliminar el seu borrissol o pèl corporal. A partir de la resposta positiva, i en funció de les àrees a tractar i, del tipus de pèl i pell, s’establiran la quantitat de sessions necessàries així com la seva durada.

Cal tenir en compte que el tractament només resulta eficaç sobre el pèl en la seva fase inicial de creixement, la qual cosa fa que siguin necessàries diverses sessions. La durada de cadascuna d’elles és variable depenent de la zona a tractar.

El tractament de *fotodepilación es pot iniciar l’adolescència a partir dels 16 anys sense problemes i, sempre sota indicació mèdica i amb el consentiment patern.

També, és imprescindible seguir una sèrie de recomanacions abans i després del tractament com no exposar-se al sol ni rajos UVA, no prendre cap tipus de medicació fotosensibilitzant entre uns altres.

Per experiència sabem que els millors mesos per sotmetre’s a un tractament complet de fotodepilació són precisament els freds, la tardor i l’hivern de manera que a l’estiu ja estigui finalitzat el tractament.

A Cànons Clinics, centres especialitzats en Cirurgia i Medicina Estètica li oferim la 1 ª visita gratuïta sense compromís i, li informarem dels nostres abonaments i Xecs Regal.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.