Warning: include(/home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/vendor/composer/../../classes/privacy/class-wpml-privacy-content-factory.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/vendor/composer/ClassLoader.php on line 444

Warning: include(/home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/vendor/composer/../../classes/privacy/class-wpml-privacy-content-factory.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/vendor/composer/ClassLoader.php on line 444

Warning: include(): Failed opening '/home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/vendor/composer/../../classes/privacy/class-wpml-privacy-content-factory.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php56/usr/share/pear:/opt/alt/php56/usr/share/php') in /home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/vendor/composer/ClassLoader.php on line 444

Warning: class_implements(): Class WPML_Privacy_Content_Factory does not exist and could not be loaded in /home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/classes/action-filter-loader/class-wpml-action-filter-loader.php on line 16
Cànons Clinics | LA IMPORTÀNCIA DE LES MARES EN L’ALIMENTACIÓ DELS SEUS FILLS

LA IMPORTÀNCIA DE LES MARES EN L’ALIMENTACIÓ DELS SEUS FILLS

fotoop 01Durant l’embaràs, la salut de la mare i, sobretot, la seva alimentació, tenen un gran impacte sobre el bebè. Moltes mares són conscients de la importància d’inculcar uns hàbits d’alimentació saludables als seus fills però, de vegades, no s’aconsegueix del tot.

La diversificació alimentària des dels primers mesos fins als 3 anys està directament influenciada per les preferències i els hàbits alimentaris de la mare, que és qui prepara el menjar. En aquest sentit, els preparats per a bebès, com farinetes, ja responen a les especificacions nutricionals necessàries, per a la tranquil·litat de les mares.

No obstant això, l’oferta per als nens més grans és molt més diversificada. En tenir més a triar, pot caure en el perill del consum abusiu de sucre que contribueix a l’obesitat infantil.

En l’etapa dels 3 als 7 anys, el nen imita amb gran facilitat el comportament dels adults, i en matèria d’alimentació, són els hàbits saludables de la mare els que prevalen.

Segons un estudi realitzat a 107 mares i les seves filles, de 4 a 7 anys, aquestes imiten a les seves mares, per exemple afegint fruita i verdura als seus plats, que els aporten antioxidants i vitamina C, així com un millor equilibri de pes.

Als 9 anys, el procés d’imitació ja ha passat i els nens que presenten més complicacions a l’hora de menjar són aquells que han patit una major pressió als 7 anys per menjar més. Aquestes manies poden presentar risc de manca de certs nutrients com fibra, calci o magnesi.

L’estudi ha demostrat que la influència de les mares sobre els seus fills és major en nenes que en nens.

Com a mare, és important donar exemple el més d’hora possible, sense caure en conductes obsessives. Amb hàbits senzills com menjar fruita i verdura fresca cada dia, amb regles de bona nutrició per a tota la família, el nen s’iniciarà correctament en els hàbits saludables.

Si et preocupa l’alimentació de la teva família, Cànons Clinics, clíniques especialitzades en Medicina i Cirurgia Estètica a Barcelona, Granollers i Reus, té en la seva plantilla metges especialistes en dietètica i nutrició que et realitzaran una dieta personalitzada, responent a les necessitats i manques alimentàries de cada membre, així com l’aportació de vitamines, calci, magnesi i fòsfor que el teu cos necessita.

Truca’ns al 93 860 60 60 o contacta amb nosaltres via email, a info@Cànons Clinics.es, i sol·licita més informació.

www.Cànons Clinics.e

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.