Warning: include(/home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/vendor/composer/../../classes/privacy/class-wpml-privacy-content-factory.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/vendor/composer/ClassLoader.php on line 444

Warning: include(/home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/vendor/composer/../../classes/privacy/class-wpml-privacy-content-factory.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/vendor/composer/ClassLoader.php on line 444

Warning: include(): Failed opening '/home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/vendor/composer/../../classes/privacy/class-wpml-privacy-content-factory.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php56/usr/share/pear:/opt/alt/php56/usr/share/php') in /home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/vendor/composer/ClassLoader.php on line 444

Warning: class_implements(): Class WPML_Privacy_Content_Factory does not exist and could not be loaded in /home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/classes/action-filter-loader/class-wpml-action-filter-loader.php on line 16
Cànons Clinics | Làser Mèdic per Rejoveniment de Mans i Escot

Làser Mèdic per Rejoveniment de Mans i Escot

Els nostres centres Cànons Clinics, especialitzats en Cirurgia i Medicina Estética t´oferim diferents solucions per al rejoveniment cutani. Una de les quals està guanyant cada dia més adeptes per les seves múltiples aventatges és el Làser Mèdic que emet energies de Llum Polsada Intensa. Aquest tipus de Làser solament la poden utilitzar Metges Especialistes en Tractaments Làser.

És una de les teràpies més freqüents, segures i efectives que actualment s’utilitzen com a teràpia de rejoveniment principalment a les zones de cara, coll i escot.

En què consisteix el Làser Mèdic de Rejoveniment?

Consisteix en aplicar una energia en forma de feix de Luz Pulsada intensa que penetra en profunditat a través de la pell fins als nivells on es troba el col · làgen i, el teixit conjuntiu de manera que reactiva la producció de col · làgen i, elastina facials.

Quins beneficis obtindràs al realitzar un tractament amb Làser Mèdic de Rejoveniment?

  • Milloraràs la qualitat cutània per regeneració epidèrmica.
  • Es reafirmaran i remodelaran les zones tractades.
  • Es suavitzaran la profunditat de les arrugues.
  • T´aportarà uniformitat i lluminositat cutània.
  • Milloraràs l’elasticitat cutània.
  • Es redensificarà i augmentarà la consistència de les zones tractades.
  • Milloraran les cicatrius d’acné o, de lesions antigues.
  • Estimularàs la producció de col·làgen i elastina.
  • Atenuaràs i evitaràs la formació d’estries.

En quins casos està indicat el Làser Mèdic de Rejoveniment?

És apte tant per a homes com per dones que vulguin donar un aspecte més juvenil a la seva pell i, per a qualsevol edat.

Quantes sessions em caldran?

Com a tractament de xoc normalment s’aconsellen entre 2 i 3 sessions al llarg d’un any, posteriorment segons els resultats obtinguts teu metge especialista en Medicina Estètica et recomanarà sessions de manteniment que en la majoria dels casos són anuals.

En quines èpoques està més indicat?

Es pot realitzar durant tot l’any, sempre que tinguis especial precaució amb les radiacions solars aplicant crema protectora solar amb pantalla total.

La meva activitat diària es veurà alterada?

Et permetrà reprendre immediatament la teva activitat normal després de cada sessió amb les cremes indicades i, el maquillatge adequat.

Què et recomanarem abans de cada sessió?

Evitar exposar-te a les radiacions solars o, bronzejar amb ultraviolats, com a mínim dues setmanes abans de cada sessió. Paral · lelament, el teu metge especialista en Medicina Estètica t’indicarà una pauta a seguir de tractament domiciliari personalizat nutritiu i regenerador.

Què et recomanarem després de cada sessió?

Hauràs d’evitar exposar-te a les radiacions solars o, bronzejar amb ultraviolats, com a mínim durant els primers 45 dies posteriors a cada sessió. Paral · lelament, el teu metge especialista en Medicina Estètica t’indicarà una pauta a seguir de tractament domiciliari personalitzat nutritiu i regenerador.

Podré combinar amb altres Teràpies Corporals?

És totalment compatible i combinable amb totes les teràpies metge estètiques corporals seguint les recomanacions pautades pels nostres Metges Especialistes en Medicina Estètica de Cànons Clinics, aportant un tractament global de mans i escot amb l’objectiu de millorar la imatge personal.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.