Warning: include(/home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/vendor/composer/../../classes/privacy/class-wpml-privacy-content-factory.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/vendor/composer/ClassLoader.php on line 444

Warning: include(/home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/vendor/composer/../../classes/privacy/class-wpml-privacy-content-factory.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/vendor/composer/ClassLoader.php on line 444

Warning: include(): Failed opening '/home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/vendor/composer/../../classes/privacy/class-wpml-privacy-content-factory.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php56/usr/share/pear:/opt/alt/php56/usr/share/php') in /home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/vendor/composer/ClassLoader.php on line 444

Warning: class_implements(): Class WPML_Privacy_Content_Factory does not exist and could not be loaded in /home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/classes/action-filter-loader/class-wpml-action-filter-loader.php on line 16
Cànons Clinics | Lifting Frontal
lifting-frontal-barcelona

Els plecs entre la boca i el nas s’accentuen, la vora mandibular perd definició i el coll augmenta el seu flaccidesa. El Lifting Frontal com a intervenció pot realitzar-se aïlladament o en combinació amb altres cirurgies de la cara com la rinoplàstia o blefaroplàstia.

Qui és el candidat ideal per sotmetre's a un Lifting Frontal?

Els millors candidats són aquells homes i dones els quals la pell del front ha perdut elasticitat i presenta múltiples arrugues transversals al front i també a nivell de la zona entre celles. Un lifting no té per què rejovenir un determinat nombre d’anys, però sí aconseguirà retornar-li un millor aspecte i una aparença més jove.

L’edat sol estar entre els cinquanta i els setanta anys, però també es realitzen liftings en persones majors de setanta anys amb excel·lents resultats.

En què consisteix el Lifting Frontal?

Els liftings han de ser personalitzats. A la consulta el cirurgià analitzarà el teu rostre, la teva qualitat cutània i la teva estructura òssia i et comentarà les possibilitats que la cirurgia t’ofereix.

Cada persona presenta una gran varietat de particularitats anatòmiques que ocasionen diferències en la capacitat de recuperació i influeixen en el resultat final. Cada cas pot variar quant a la col·locació i extensió de les incisions, les àrees de la cara que es vulguin millorar, l’ús o no de tècniques complementàries com la cirurgia de parpelles, l’augment de pòmuls, etc. o la durada de la intervenció.

Actualment, existeixen moltes tècniques en les quals hi ha diferències en la ubicació i longitud de les cicatrius. Habitualment la incisió comença a la zona de les temples, en el naixement del pèl, s’estén dins de les línies naturals que existeixen davant de l’orella i continua al voltant del lòbul, darrere de l’orella i cuir cabellut. Depenent del cas, el teu cirurgià preferirà situar les cicatrius envoltant la patilla i la línia del pèl en les temples, evitant que les cicatrius s’introdueixin en el pèl. Quan el coll necessita un tractament especial és necessari emprar una incisió just sota el mentó.

El lifting consisteix bàsicament a tibar les capes musculars i la pell, retirant el teixit sobrant. Una vegada conclòs les ferides es tanquen, deixant temporalment uns petits drenatges sota la pell perquè no s’acumuli cap exsudat o sang. Finalment, es col·locarà un embenatge.

El lifting ha de ser realitzat en una clínica autoritzada ja que es realitza amb sedació o anestèsia general depenent del cas en particular.

La seva estada en clínica dependrà del tipus d’anestèsia i de l’extensió del lifting.

Podré veure alguna simulació en 3D abans del Lifting Frontal?

Als nostres centres Cànons Clinics, especialitzats en Cirurgia i Medicina Estètica, oferim la possibilitat de mostrar mitjançant un nou programa 3D I-Stetix diverses simulacions en tres dimensions de la cirurgia de Lifting Facial. D’aquesta forma, podem analitzar de forma personalitzada, i segons criteri mèdic, tots els aspectes que desitgis millorar, solament realitzant unes fotografies prèvies. Et podràs fer una idea, sempre aproximada, de com quedaràs després, ja que intervenen gran varietat de factors.

Com serà la tornada a la normalitat?

El post-operatori no acostuma a ser dolorós. Les molèsties que generalment apareixen solen controlar-se bé amb analgèsics habituals. L’embenatge i els tubs de drenatge normalment es retiren en 24 a 48 hores.

Els primers punts es retiren al voltant de la setmana i els punts del cuir cabellut i/o les grapes una mica més tard. És normal que senti la pell de la cara “acartronada”. Aquesta sensació és transitòria i desapareix en unes quantes setmanes. Considera com a normal que la cara estarà inflamada i presentarà morats. Aquest aspecte només durarà entre 10 i 15 dies aproximadament.

És aconsellable que facis repòs relatiu durant les dues primeres setmanes i que evitis els exercicis o activitats violentes durant almenys les dues setmanes següents a l’operació. La pell de la cara necessitarà cures específiques i, no hauràs d’exposar-la al sol o a rajos UVA durant almenys tres mesos.

Al principi, pots sentir-te preocupada/t per l’aspecte de la cara, pensa que la majoria de les persones tornen a una vida normal, incloent el treball, a partir de les dues setmanes depenent de cada cas. En aquest període la inflamació es normalitza i desapareixen els morats. Les cicatrius triguen algunes setmanes més a dissimular-se, però finalment es fan pràcticament imperceptibles.

A partir de la tercera setmana, el teu aspecte serà molt millor. Si has de tornar a treballar, pots aplicar-se maquillatge per camuflar els possibles morats que puguin persistir.

Les perspectives del lifting són bones especialment si ets conscient que els resultats no s’aprecien de forma immediata. Després de la inflamació i els morats, pot ser que el cabell situat en la templa sigui més fi i la pell estigui més seca i enrogida durant uns mesos.

Com em planifico el Lifting Frontal?

El teu cirurgià t’explicarà quina tècnica utilitzarà en el teu cas, així com l’anestèsia més aconsellable. No deixis de preguntar al teu cirurgià plàstic qualsevol dubte que tinguis sobre la cirurgia. També has de pensar detingudament les teves expectatives i comenta-les-hi al teu cirurgià.

El doctor t’indicarà què passos hauràs de seguir per preparar la intervenció. També comprovarà tots aquells aspectes mèdics que poguessin causar problemes durant o, després de la intervenció, com a tensió alta no controlada, problemes de coagulació, etc. Comenta-li si estàs prenent algun tipus de medicació, especialment aspirines o qualsevol medicament que pugui afectar la coagulació de la sang.

Hauràs de seguir acuradament les pautes que et marqui el cirurgià plàstic, fet que t’ajudarà en gran manera al fet que la cirurgia es desenvolupi millor. Si ets fumador/a és fonamental que almenys quatre setmanes abans i després de la intervenció deixis de fumar. El tabac dificulta que la sang flueixi cap a la pell i pot interferir en la recuperació de les cicatrius.

Si tens el cabell curt és recomanable que ho deixis créixer abans de la intervenció, ja que el cabell llarg ajuda a ocultar les cicatrius de la cirurgia mentre aquestes són visibles. Quan el lifting s’hagi realitzat recorda que tant si has d’estar ingressada o ha estat una cirurgia ambulatòria hauràs de comptar amb ajuda tant perquè et portin a casa com per ajudar-te a casa durant els primers dies.

Assegura’t, a més, que algun familiar o acompanyant pugui portar-te a casa quan se’t doni l’alta i que, en cas necessari, puguin ajudar-te uns dies.

Quines precaucions hauré de prendre?

Amb l’objectiu de limitar el risc de sagnat i hematomes hauràs d’evitar prendre en els 7 dies previs al procediment antiagregants plaquetaris com a Aspirina, Dipiridamol, Ticlopidina…com també, en els 3 dies previs prendre antiinflamatorios no esteroideos amb efecte antiagregant amb Ibuprofeno, Diclofenaco, Indometacina, Piroxicam, Naproxeno…

Share This