El pas del temps atenua el rostre i el cos. A partir dels 30 comencen a aparèixer els primers signes de flaccidesa cutània i les temudes marques d’expressió. Recupera la teva bellesa natural sense cirurgia! Els fils tensors reabsorbibles, també coneguts com a Lifting sense cirurgia, és una innovadora tècnica de medicina estètica mínimament invasiva, que tensa i reafirma la dermis, atorgant-li un aspecte molt natural i saludable, tant a nivell del rostre com del cos.

En què consisteix?

Es tracta d’una innovadora tècnica de rejoveniment facial que no requereix intervenció quirúrgica. El material que s’utilitza en aquest procediment són fils biodegradables amb polidioxanona, que s’insereixen en els teixits connectius més profunds. D’aquesta forma, aconseguim que s’adhereixin al teixit subcutani creant tensió en la direcció desitjada. Simultàniament, també estimulen la producció de col·làgen i elastina. Aquesta tensió crea un lifting facial o corporal depenent de la zona o zones tractades, reafirmant de forma natural els teixits, alhora que augmenta la densitat cutània.

Obtindré un resultat immediat?

Tindràs un resultat immediat amb els fils tensors i, a mesura que passen els dies fins al mes de tractament, aniràs millorant notòriament la qualitat de la pell que ha estat tractada, de manera que els resultats seran perceptibles ràpidament com també es mantindran en un termini d’uns dos anys aproximadament.

Quins beneficis obtindré?
  • . Aspecte més saludable i natural
  • . Reafirmació cutània dels teixits
  • . Augment de la densitat cutània
  • . Prevenció de la flaccidesa cutània
En quines zones pot aplicar-se?

Els fils poden utilitzar-se tant a la zona facial com a corporal:

  • A nivell facial es recomana: la línia mandibular facial, el front, les celles, els pòmuls, les línies de marioneta, el coll i l’escot.
  • A nivell corporal es recomana les mans, els braços, l’abdomen, els glutis, els genolls i les cuixes
És compatible amb les meves activitats de la vida diària?

Aquest tractament de medicina estètica facial permet una incorporació immediata a la vida quotidiana, sense necessitat de cures especials.

Podré combinar-ho amb altres tractaments?

És totalment compatible amb altres teràpies de medicina estètica, sempre seguint les recomanacions pautades pels nostres metges especialistes.

Share This