X

Medicina estètica Post-part

medicina-estetica-postparto-Recuperado

Després de l’embaràs la musculatura abdominal queda distesa per la gran tensió que ha hagut de suportar durant 9 mesos pel creixement del nadó de manera que quedarà de forma permanent un diàstasi o separació de la musculatura abdominal. La distensió d’aquesta musculatura pot comportar flacciditat, hèrnies intestinals, incontinència urinària, etc.

En què consisteix el tractament de Medicina Estètica Post-part?

En una primera visita, el nostre equip mèdic Cànons Clinics realitzarà una avaluació completa de la teva abdomen i de la resta de zones corporals com el perineu, l’episiotomia i el sòl pèlvic. D’aquesta manera, podrà determinar les alteracions que ha patit el teu cos amb l’embaràs i el postpart i t’assessoraran sobre els tractaments medicoestéticos perquè et recuperis el més aviat possible i tornis a les teves activitats de la vida quotidiana, segons el teu cas en particular.

Quan podré començar a realitzar la recuperació Post-part?

Si no estàs donant el pit podries començar a partir dels 40 dies posteriors al part.

Si alletes al teu nadó s’hauria d’esperar que ho destetaras.

Quins beneficis obtindré al realitzar la pauta de tractaments Post-part?

Com que és un tractament global i personalitzat, seguint les pautes marcades pel nostre equip mèdic recuperaràs ràpidament el teu contorn corporal, corregint i tonificant la paret abdominal tan flàccida després de l’embaràs. Alhora, potenciarem la tonificació del sòl pèlvic, prestant especial atenció a la zona dels braços, el pit, les cuixes, les cames i els glutis.

Quan durarà el tractament?

Aquest tractament pot durar entre 6 i 9 mesos.
 
Share This