Warning: include(/home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/vendor/composer/../../classes/privacy/class-wpml-privacy-content-factory.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/vendor/composer/ClassLoader.php on line 444

Warning: include(/home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/vendor/composer/../../classes/privacy/class-wpml-privacy-content-factory.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/vendor/composer/ClassLoader.php on line 444

Warning: include(): Failed opening '/home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/vendor/composer/../../classes/privacy/class-wpml-privacy-content-factory.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php56/usr/share/pear:/opt/alt/php56/usr/share/php') in /home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/vendor/composer/ClassLoader.php on line 444

Warning: class_implements(): Class WPML_Privacy_Content_Factory does not exist and could not be loaded in /home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/classes/action-filter-loader/class-wpml-action-filter-loader.php on line 16
Cànons Clinics | Mentoplàstia
mentoplastia-barcelona

És una de les cirurgies plàstiques i estètiques facials especialitzades a aconseguir major harmonia entre les diferents faccions del rostre.

Un procediment quirúrgic que el seu objectiu és tant augmentar o bé reduir el mentó depenent de cada cas en particular. Aquesta cirurgia canvia donant uns resultats molt satisfactoris suavitzant i equilibrant els principals eixos facials juntament amb les línies d’expressió.

Qui és el candidat ideal per sotmetre's a una Mentoplàstia?

Les persones amb el mentó desproporcionat molt petit en relació amb el seu rostre o si per contra sobresurt i resta harmonia a la cara. Aquesta persona serà un bon candidat per la mentoplàstia.

En què consisteix la Mentoplàstia d'Augment?

És un procediment medicoquirúrgic que incrementa la projecció i/o dimensions del mentó, obtenint com a resultat final un equilibri de proporcions entre les diferents faccions del rostre.

Mitjançant l’aplicació d’anestèsia local i/o sedació, el cirurgià plàstic realitza una petita incisió a nivell de la mucosa bucal interna del llavi inferior de manera que s’insereix l’implant de silicona per sobre de l’os de la mandíbula inferior.

La cicatriu intraoral resultant no és visible. Aquest procediment pot ser aïllat però és freqüent que es realitzi juntament amb una liposucció de papada, lifting o una rinoplàstia, per obtenir un perfil més atractiu en el seu conjunt.

Els implants de silicona utilitzats tenen tots els registres pertinents de sanitat que garanteixen màxima qualitat en l’implant i màxima seguretat en els resultats.

En casos lleus la mentoplastia d’augment es podria dur a terme mitjançant implants de farcit biocompatibles amb tots els controls de seguretat sanitaris o amb greix de la pròpia persona.

Aquest procediment ambulatori té una durada aproximada entre 40 minuts i 1 hora.

Un benefici addicional de l’implant de mentó, a part de millorar el perfil del rostre, també s’estira la pell de la zona intervinguda de manera que és possible que s’experimenti una reducció de papada.

Podré veure alguna simulació en 3D abans de la Mentoplàstia?

Als nostres centres Cànons Clinics, especialitzats en Cirurgia i Medicina Estètica, oferim la possibilitat de mostrar, mitjançant un nou programa 3D I-Stetix, diverses simulacions en tres dimensions de la cirurgia de Mentó per poder analitzar de forma personalitzada, i segons criteri mèdic, tots els aspectes que desitgis millorar, solament realitzant unes fotografies prèvies. D’aquesta forma, et podràs fer una idea, sempre aproximada, de com quedaràs després, ja que intervenen gran varietat de factors.

En què consisteix la Mentoplàstia de Reducció?

La mentoplàstia de reducció s’aplica en persones afectades per un procés anomenat prognatisme, com en els casos de feminització facial.

És un procediment quirúrgic que disminueix la grandària del mentó donant-li a aquest menor projecció de manera amb l’objectiu d’obtenir com a resultat final una armonització facial entre les diferents faccions del rostre.

Mitjançant l’aplicació d’anestèsia local o sedació el cirurgià plàstic realitza una petita incisió a nivell de la mucosa bucal interna del llavi inferior, de manera que en funció del grau de severitat es realitza un raspat mentonià o bé una resecció de la part anterior de l’os mandibular.

La cicatriu intraoral resultant no és visible. Aquest procediment pot ser aïllat però és freqüent que es realitzi juntament amb una liposucció de papada, lifting o una rinoplàstia, per obtenir un perfil més atractiu en el seu conjunt.

Aquest procediment ambulatori té una durada aproximada entre 40 minuts i 1 hora.

Com serà la volta a la normalitat?

Per evitar que la inflamació sigui més gran, el pacient ha de guardar repòs relatiu i aplicar-se fred local una vegada hagi deixat la clínica. També ha de seguir la pauta de analgèsics i antiinflamatoris l’ajudaran a disminuir la sensació de malestar al voltant de la boca. D’acord a cada cas particular, el temps de recuperació pot variar.

Depenent de la tècnica empleada en la sutura i, en el tipus d’incisió, els punts es remouen després de 7 dies o simplement es reabsorben sols.

De manera preventiva i correctiva es col·locarà un mínim embenatge en el mentó una vegada hagi estat intervingut. Per alleujar les molèsties originades pel procediment i la natural inflamació, el pacient ha de guardar repòs relatiu, per aconseguir una adequada recuperació. Així mateix ha de seguir les indicacions del cirurgià sobre els procediments a seguir i els analgésicos a prendre.

Se suggereix dormir amb el cap elevat durant els primers dies després de la cirurgia, per facilitar el procés de recuperació.

Si la persona consumeix tabac, ha de deixar de fumar almenys durant les 3 setmanes posteriors a la cirurgia, amb la finalitat d’evitar inconvenients amb la cicatrització.

En la majoria dels casos hauràs de seguir una dieta líquida durant les primeres 24 hores. Si la incisió és intraoral és fonamental que la persona tingui especial cura amb la seva higiene bucal per contribuir amb la cicatrització de la ferida. Malgrat que les sutures intraorals són reabsorbibles, és important que no ingereixi carns ni productes làctics, per evitar la proliferació de bacteris dins de la boca.

Després d’1 o 2 setmanes la persona podrà començar a notar l’aspecte harmoniós del seu mentó, però solament transcorreguts 3 mesos notarà el resultat final de la intervenció.

Com em preparo la cirurgia?

El cirurgià plàstic et donarà instruccions sobre com preparar-te per a la cirurgia, incloent les pautes a seguir sobre la presa o supressió de medicaments, vitamines, suplements de ferro, aliments, líquids i, tabac.

Assegura’t, a més, que algun familiar o acompanyant pugui portar-te a casa quan se’t doni l’alta i que, en cas necessari, puguin ajudar-te uns dies.

Quines precaucions hauré de prendre?

Amb l’objectiu de limitar el risc de sagnat i hematomes hauràs d’evitar prendre en els 7 dies previs al procediment antiagregants plaquetaris com a Aspirina, Dipiridamol, Ticlopidina… com també, en els 3 dies previs prendre antiinflamatorios no esteroideos amb efecte antiagregant com Ibuprofeno, Diclofenaco, Indometacina, Piroxicam, Naproxeno…

Share This