Les indicacions de la mesoteràpia són moltes i variades. Potser la indicació més freqüent per la seva alta incidència és la cel·lulitis, sobretot en dones.

Altres indicacions serien la millora de la flaccidesa, com a part dels protocols de tractament de les estries i com a part dels protocols de preparació en persones que s’han de sotmetre a una liposcultura corporal.

Quins beneficis obtindrás amb la Mesoteràpia Corporal?
  • Reduiràs la cel·lulitis.
  • Reduiràs el volum localitzat.
  • Reafirmaràs la pell.
  • Disminuiràs l’edema i la tendència a retenir líquids.
  • Estimularàs les fibres de col·lagen del teixit conjuntiu.
Quines substàncies s’administren?

Les substàncies que utilitzem sempre són productes homeopàtics.

L’homeopatia, com s’explica en Història de la Homeopatia, consisteix en diluir un producte químic tantes vegades que al final no hi ha cap molècula d’aquest compost en el producte i s’atribueix el poder curatiu a la memòria de l’aigua.

La mesoteràpia corporal consisteix en l’aplicació en petites dosis a nivell de la dermis de productes homeopàtics sense cap efecte secundari advers amb la finalitat d’eliminar l´acumulació progresiva de teixit adipós, líquids i toxines en l’organisme com també estimular el col·làgen.

En què consisteix la Mesoteràpia Corporal?

La Mesoteràpia Corporal consisteix en la introducció de medicaments homeopàtics injectables per via subcutània o intradèrmica. En la majoria de casos va associada a tractaments que han de ser realitzats sota un enfocament global, integral i individualitzat com dieta proteïnada, dieta hipocalòrica, exercici físic, correcció d’hàbits, etc.

En el cas de la cel·lulitis, l’inicial és plantejar una dieta adequada per a evitar la retenció de líquids en el teixit cel · lular subcutani conjuntament amb la Mesoteràpia Corporal amb substàncies homeopàtiques drenants. Tot això sota un control mèdic rigorós.

El protocol estàndard comprèn aproximadament 10 sessions de mesoteràpia, es recomana realitzar una setmanal.

Aquest protocol s’associa al mateix temps a sessions de drenatge limfàtic manual.

Quant dura la Mesoteràpia?

Aproximadament entre 15 i 25 minuts.

Què et recomanarem després de cada sessió?
Evitar exposar-te a les radiacions solars o bronzejar amb ultraviolats, com a mínim durant els primers 45 dies després de la sessió. També, hauràs de realitzar un tractament domiciliari específic al teu tipus de pell de despigmentants i, regeneradors epidèrmics.
La meva activitat diària es veurà alterada?
Permet reprendre immediatament la teva activitat normal després de cada sessió amb les cremes indicades
Share This