Mesoteràpia Corporal per combatre la Cel·lulitis

Als nostres centres Cànons Clinics, especialitzats en Cirurgia i Medicina Estètica disposem del tractament de mesoteràpia corporal per combatre la celulitis i, et permetrà continuar amb les activitats de la vida diària amb totes les garanties de respecte i, d’equilibri entre salut i bellesa.

La Mesoteràpia Corporal té com a finalitat la millora progresiva dels processos que afecten la nostra pell, actuant directament sobre la dermis i, reduint el teixit adipós ajudant a alliberar els excessos de toxines i líquids.

En quins casos està indicada la Mesoteràpia Corporal?

Les indicacions de la mesoteràpia són moltes i variades. Potser la indicació més freqüent per la seva alta incidència és la cel·lulitis sobretot en dones.

Altres indicacions serien la millora de la flaccidès, com a part dels protocols de tractament de les estries i, com a part dels protocols de preparació en persones que s’han de sotmetre a una liposcultura corporal.

Quins beneficis obtindrás amb la Mesoteràpia Corporal?

  • Reduiràs la cel·lulitis
  • Reduiràs el volum localitzat
  • Reafirmarás la pell
  • Disminuiràs l’edema i la tendència a retenir líquids
  • Estimularàs les fibres de col · làgen del teixit conjuntiu

Quines substàncies s’administren?

Les substàncies que utilitzem sempre són productes homeopàtics.

L’homeopatia, com s’explica en Història de la Homeopatia, consisteix en diluir un producte químic tantes vegades que al final no hi ha cap molècula d’aquest compost en el producte i s’atribueix el poder curatiu a la memòria de l’aigua.

La mesoteràpia corporal consisteix en l’aplicació en petites dosis a nivell de la dermis de productes homeopàtics sense cap efecte secundari advers amb la finalitat d’eliminar l´acumulació progresiva de teixit adipós, líquids i toxines en l’organisme com també estimular el col·làgen.

En què consisteix la Mesoteràpia Corporal?

La Mesoteràpia Corporal consisteix en la introducció de medicaments homeopàtics injectables per via subcutània o intradèrmica. En la majoria de casos va associada a tractaments que han de ser realitzats sota un enfocament global, integral i individualitzat com dieta proteïnada, dieta hipocalòrica, exercici físic, correcció d’hàbits, etc.

En el cas de la cel·lulitis, l’inicial és plantejar una dieta adequada per a evitar la retenció de líquids en el teixit cel · lular subcutani conjuntament amb la Mesoteràpia Corporal amb substàncies homeopàtiques drenants. Tot això sota un control mèdic rigorós.

El protocol estàndard comprèn aproximadament 10 sessions de mesoteràpia, es recomana realitzar una setmanal.

Aquest protocol s’associa al mateix temps a sessions de drenatge limfàtic manual.

Quant dura la mesoteràpia?

Aproximadament entre 15 y 25 minuts.

Què et recomanarem després de cada sessió?

Evitar exposar-te a les radiacions solars o, bronzejar amb ultraviolats, com a mínim durant els primers 45 dies després de la sessió. També, hauràs de realitzar un tractament domiciliari específic al teu tipus de pell de despigmentants i, regeneradors epidèrmics.

La meva activitat diària es veurà alterada?

Permet reprendre immediatament la teva activitat normal després de cada sessió amb les cremes indicades.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.