OBRIM A L’AGOST, PERQUÈ LA TEVA BELLESA NO FA VACANCES!

A Cànons Clinics, centres especialitzats en Cirurgia i Medicina Estètica, obrim tot l’agost per oferir-te el millor servei tots els mesos de l’any. Perquè ens devem als nostres clients, no fem vacances per assegurar-te així el tracte personalitzat i de qualitat que et mereixes.

El nostre equip d’experts estaran a la teva disposició per assessorar-te i realitzar tractaments de Cirurgia i Medicina Estètica i qualsevol servei d’estètica, amb els millors productes, amb la finalitat d’oferir la millor qualitat de servei i, per descomptat, ajustant al màxim els nostres preus per adaptar-nos als nous temps.

Truca’ns sense compromís al 93 860 60 60 o contacta amb nosaltres per email a info@Cànons Clinics.es i reserva la teva cita amb els nostres professionals de la Cirurgia Estètica, Medicina Estètica i Serveis d’Estètica. Estarem encantats d’atendre’t.

D’aquesta forma, a l’agost podràs trobar-nos als nostres centres Cànons Clinics, especialitzats en Cirurgia i Medicina Estètica a Barcelona i Granollers.

 Ens trobaràs en les següents adreces:

– C/ Nàpols, 345 08025 Barcelona

– C/ Pinós, 14 08402 Granollers

Aquest estiu comparteix el teu benestar amb Cànons Clinics, especialistes en Medicina i Cirurgia Estètica, perquè la teva bellesa no fa vacances!

Abierto-por-vacaciones

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.