NOUS CENTRES COL·LABORADORS CÀNONS DE CIRURGIA PLÀSTICA I MEDICINA ESTÈTICA

Nuevos centros de medicina estetica Cànons ClinicsCànons Clinics està d’enhorabona i és que obrim 3 nous centres! A partir d’ara, podràs disfrutar dels serveis de cirurgia i medicina estètica a les nostres clíniques de: Barcelona, Granollers, Reus i les noves incorporacions; Terrassa i Berga.

A cada centre hi trobaràs la professionalitat i l’excel·lència que caracteritzen a Cànons Clinics. T’atendrem a les nostres modernes instal·lacions per a que et sentis com a casa. En una primera visita gratuita, t’informarem i aconsellarem sobre el servei que desitgis realizar-te. Medicina estètica facial i corporal, cirurgia plàstica facial i corporal, cirurgia estètica reparadora, el nostre revolucionari sistema de fotodepilació làser (amb només 5 sessions, ni rastre del borrisol!) i els serveis d’estètica (depilacions, massatges, maquillatges, manicures…). Una amplia oferta de protocols de bellesa per a que estiguis més guapa que mai!

Estàs en les millors mans!

Si estàs interessat en algún dels nostres serveis de cirurgia plàstica o medicina estètica, posa’t en contacte amb nosaltres a través del telèfon, trucant al 93 860 60 60, o via correu electrònic, a info@Cànons Clinics.es.

Aconsegueix el cos que sempre has somiat amb Cànons Clinics!

About the Author

The Author has not yet added any info about himself