Warning: include(/home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/vendor/composer/../../classes/privacy/class-wpml-privacy-content-factory.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/vendor/composer/ClassLoader.php on line 444

Warning: include(/home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/vendor/composer/../../classes/privacy/class-wpml-privacy-content-factory.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/vendor/composer/ClassLoader.php on line 444

Warning: include(): Failed opening '/home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/vendor/composer/../../classes/privacy/class-wpml-privacy-content-factory.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php56/usr/share/pear:/opt/alt/php56/usr/share/php') in /home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/vendor/composer/ClassLoader.php on line 444

Warning: class_implements(): Class WPML_Privacy_Content_Factory does not exist and could not be loaded in /home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/classes/action-filter-loader/class-wpml-action-filter-loader.php on line 16
Cànons Clinics | LA LLIMONA, LA TEVA ALIADA DE BELLESA

LA LLIMONA, LA TEVA ALIADA DE BELLESA

El limon es tu aliado de bellezaSi no la tens a la teva nevera, ja pots afegir la llimona a la llista de la compra. Poques persones consumeixen habitualment aquest producte ja que el seu fort sabor àcid no només agrada a uns pocs, però més enllà de la cuina, la llimona és un gran producte amb el que podem aliar-nos per una bona rutina de bellesa.

_
Ja saps que el suc és ric en vitamina C, minerals, olis essencials i flavonoides, fent de tot això un potent cosmètic natural. Continua llegint per descobrir tots els usos que li pots donar a la llimona, la teva nova aliada beauty. 

10 propietats cosmètiques de la llimona

1. Elimina toxines. El suc de la llimona barrejat amb aigua fresca és una de les millors begudes per hidratar-nos, especialment a l’estiu. La llimona és un aliment àlcali, pel que consumir-la ajuda a eliminar toxines del nostre cos i és el millor depuratiu pel fetge. Per si fos poc, consumir-la durant un dinar copiós propiciarà una digestió lleugera. Això sí, evita afegir sucre o no aconseguiràs resultats! Pots preparar-te 1,5L d’aigua amb llimona i beure-la durant tot el dia.

2. Barreja hidro-aclarant. Combinat amb un altre aliment de moda, l’aigua de coco, pots obtenir una barreja hidro-aclarant per aplicar-la a la pell del cos. El coco s’encarregarà d’hidratar la teva pell mentre que la llimona l’aclarirà. D’aquesta manera podràs aconseguir una pell llisa i sense impureses. Afegint sal i oli d’oliva a aquesta mateixa barreja pots preparar un exfoliant natural imprescindible per un bon peeling casolà.

3. Anti acnè. Els cítrics contenen agents anti bacterians, de manera que la llimona pot utilitzar-se com a complement casolà en un tractament per grans. Aplica delicadament el suc d’una llimona sobre les zones afectades per l’acnè i veuràs resultats gairebé immediats. Per què funciona? Perquè la llimona és rica en àcid acòrbic que s’encarrega de reduir l’oxidació del sèu i, conseqüentment, frena la formació d’oxidació de punts negres.

4. Blanquejador. Si tens els genolls i/o colzes negres, prova a fregar les zones amb la meitat d’una llimona. I no només actua blanquejant la pell, sinó també les ungles que s’han tornat grogues després d’una marató d’esmalt d’ungles com passa a l’estiu. L’encarregada d’aquesta propietat és la vitamina C, que a més activa la producció de colàgen.

El limon es tu aliado de belleza5. Exfoliant labial. Prepara un exfoliant natural pels llavis amb el suc d’una llimona i una mica de sucre. Deixa’l actuar durant la nit i al matí treu-lo amb una mica d’aigua. Eliminaràs la pell morta que puguis acumular als llavis.

6. Anti inflamatori. A més d’exfoliar, té efectes anti inflamatoris. El mateix suc de la llimona aplicat sobre uns llavis irritats millorarà els símptomes. Això sí, no n’abusis o provocaràs l’efecte contrari.

7. Aclara el cabell. Un clàssic. Aplica el suc de la llimona sobre el cabell abans d’exposar-te al sol i aconseguiràs que el to de la teva melena s’aclari lleugerament.

8. Greix capilar. Aquest tip és només apte per cabells rossos i molt greixós. Aplicar de forma mesurada el suc d’una llimona sobre el cabell ajudarà a reduir el greix capilar. Les vitamines B, C i A, hidroàxids, eliminaran l’excés de sèu. És molt important no abusar ja que pot cremar el cuir cabellut.

9. Enfortidor d’ungles. Pots preparar una “mascarilla” casolana per enfortir les ungles barrejant el suc d’una llimona amb oli d’oliva. Fes un massatge sobre les ungles amb aquesta barreja i aconseguiràs més brillantor i força.

10. Desodorant. Aquest últim tip pot ajudar-te a estalviar en desodorant. Notaràs resultats ràpidament després de fregar mitja llimona a les aixelles: evita l’oxidació del sèu i, conseqüentment, la mala olor.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.