Warning: include(/home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/vendor/composer/../../classes/privacy/class-wpml-privacy-content-factory.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/vendor/composer/ClassLoader.php on line 444

Warning: include(/home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/vendor/composer/../../classes/privacy/class-wpml-privacy-content-factory.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/vendor/composer/ClassLoader.php on line 444

Warning: include(): Failed opening '/home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/vendor/composer/../../classes/privacy/class-wpml-privacy-content-factory.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php56/usr/share/pear:/opt/alt/php56/usr/share/php') in /home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/vendor/composer/ClassLoader.php on line 444

Warning: class_implements(): Class WPML_Privacy_Content_Factory does not exist and could not be loaded in /home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/classes/action-filter-loader/class-wpml-action-filter-loader.php on line 16
Cànons Clinics | QUÈ TENIR EN COMPTE ABANS DE FER-SE UNA LIPOESCULTURA

QUÈ TENIR EN COMPTE ABANS DE FER-SE UNA LIPOESCULTURA

A Cànons Clinics oferim una àmplia varietat de tractaments medicoestètics i cirugia. Un dels serveis és el de Lipoescultura Corporal assistida per làser. Què és? És la intervenció quirúrgica més eficaç per remodelar el contorn corporal mitjançant l’extracció de cúmuls de greix subcutani. L’assistència del làser permet remodelar de forma més precisa, realitzant una petita incisió a la zona de cúmuls a eliminar, de forma que les incisions desapareguin ràpidament deixant unes cicatrius gairebé imperceptibles.

Qui és el candidat ideal per fer-se una lipoescultura assistida amb làser?

Aquesta tècnica funciona molt bé amb persones joves i/o de mitjana edat, homes i dones, que desitgen eliminar el greix que es va acumulant a diferents zones del cos i no responen a exercici ni altres tècniques. El motiu és l’elasticitat que encara conserva la pell, factor favorable per la recuperació.

Lipoescultura

Què cal tenir en compte abans de fer-se una lipoescultura?

1. Anar a un centre homologat i de confiança. Cànons Clinics posem a la teva disposició un equip de metges especialistes i professionals titulats avalats per més de vint anys d’experiència al sector de la bellesa i la salut.

2. Conéixer els riscos de l’operació. És molt important que coneguis en què consisteix la intervenció en què estàs interessat, quins són els avantatges i quins són els riscos. A Cànons Clinics estarem encantats de donar-te tota la informació que ens demanis sobre la intervenció. Tot i així, t’assegurem que una lipoescultura és una de les intervencions quirúrgiques més segures i senzilles.

3. Realitzar proves abans de l’operació. Abans de qualsevol operació, és molt important realitzar proves per comprovar la salut del pacient. Són necessàries proves tan bàsiques com una analítica i un electrocardiograma així com proves d’anestèsia.

4. Determinar les zones a tractar. La lipoescultura està indicada per tractar zones petites i no casos d’obesitat, ja que es tracta d’actuar sobre focus localitzats. Les zones més comunes són abdomen i laterals, malucs, part interna de les cuixes i esquena.

5. Dur una dieta equilibrada. Entre els hàbits a adquirir per l’abans i el després de l’operació trobem dur una alimentació saludable. Cal aportar nutrients beneficiosos per l’organisme i ajudar-lo a la recuperació.

6. Realitzar la intervenció a quiròfan. Mai hauràs d’acceptar una intervenció realitzada a consulta. Encara que sigui senzilla, requereix de quiròfan preparat amb tot el necessari per la seguretat del personal, de la intervenció i del pacient.

7. No és necessari l’ingrès hospitalari. El temps de post-operatori és d’unes 4 o 5 hores, no és necessari més temps d’ingrès.

8. Anar acompanyat el dia de la intervenció. És millor que el pacient acudeixi amb algú qui pugui ajudar-lo des del primer moment.

9. Guardar repòs. El temps de repòs obligatori és de 48 hores. A més, les següents setmanes és recomanable per dur una faixa de presoteràpia per evitar que la pell cedeixi i es formin estries.

10. Donar-se massatges drenants. A més de la faixa de presoteràpia, és recomanable realitzar una o dues sessions de massatges drenants a la zona operada, de manera que la inflamació baixi i millori la circulació.

.

vaginoplastia1

Si després de llegir aquestes pautes t’has convençut de la intervenció, a Cànons Clinics et recomanem una sèrie d’hàbits específics que adaptar els dies previs a la intervenció. Amb l’objectiu de limitar el risc de sagnat i hematomes, hauràs d’evitar prendre els 7 dies previs al procediment antiagregants plaquetaris com Aspirina, com també, els 3 dies previs, prendre antiinflamatoris no esteroideus amb efecte antiagregant com Ibuprofeno.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.