Warning: include(/home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/vendor/composer/../../classes/privacy/class-wpml-privacy-content-factory.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/vendor/composer/ClassLoader.php on line 444

Warning: include(/home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/vendor/composer/../../classes/privacy/class-wpml-privacy-content-factory.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/vendor/composer/ClassLoader.php on line 444

Warning: include(): Failed opening '/home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/vendor/composer/../../classes/privacy/class-wpml-privacy-content-factory.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php56/usr/share/pear:/opt/alt/php56/usr/share/php') in /home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/vendor/composer/ClassLoader.php on line 444

Warning: class_implements(): Class WPML_Privacy_Content_Factory does not exist and could not be loaded in /home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/classes/action-filter-loader/class-wpml-action-filter-loader.php on line 16
Cànons Clinics | REJOVENEIX LA TEVA MIRA: ELEVACIÓ DE CELLES

REJOVENEIX LA TEVA MIRA: ELEVACIÓ DE CELLES

La mirada diu molt sobre una persona, però a vegades deixa veure el que no es correspon amb la realitat. Si l’aspecte de la teva mirada no t’agrada, o si creus que dones imatge de cansanci o tristesa quan aquesta no és la realitat, estem segurs que aquest post t’interessarà.

frontoplastia de cejas

Degut al procés natural de l’envelliment facial, o bé a alteracions de les estructures facials, el nostre rostre pot fer visible un despenjament progressiu de les celles; i és que la zona de la mirada és una de les primeres en mostrar l’envelliment.

Per què passa? Bé, la zona dels ulls té una pell fins a 5 vegades més fina que la resta, conté menys colàgen i elastina -fibres estructurals-, i presenta una menor quantitat de glàndules sebàcies. Si a aquest factor biològic li sumem situacions de la nostra vida diària com estrès, falta de son, fatiga o una excessiva exposició al sol, la pèrdua de fermesa de les celles i el seu voltant es fa inevitable. A l’actualitat tenim al nostre abast multitud de productes i tractaments estètics per millorar l’aspecte de la nostra mirada, però hi ha casos en que la millor opció és una senzilla cirugia d’elevació de les celles, combinada amb una bona rutina de protecció solar de la pell de tot el cos, indispensable per mantenir-la jove el màxim de temps possible com bé ja saps.

.
Cànons Clinics Clínics t’oferim la solució definitiva per retornar un aspecte jovenil al teu rostre.

– De què es tracta? És una cirugia ràpida, segura i simple que ofereix resultats immediats. Només actua sobre les celles, aconseguint un fixament directe i recuperant la posició natural de les celles. Parlem de la tècnica de rejoveniment facial anomenada ENDOTINE Transbleph™.

– Què és el millor d’aquesta cirugia? Permet rejovenir el teu rostre i recuperar l’aspecte de la teva mirada, el real, sense haver de patir un lifting frontal complet que podria no ser necessari o adeqüat en alguns casos. Volem evitar que el teu rostre es vegi congelat per l’efecte de tècniques que ha jan quedat endarrerides!

Gràcies a aquesta intervenció, podràs recuperar la forma de les teves celles i retornar l’atractiu a la teva mirada. Si vols obtenir més informació, no dubtis en visitar-nos. Estarem encantats d’ajudar-te!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.