Warning: include(/home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/vendor/composer/../../classes/privacy/class-wpml-privacy-content-factory.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/vendor/composer/ClassLoader.php on line 444

Warning: include(/home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/vendor/composer/../../classes/privacy/class-wpml-privacy-content-factory.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/vendor/composer/ClassLoader.php on line 444

Warning: include(): Failed opening '/home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/vendor/composer/../../classes/privacy/class-wpml-privacy-content-factory.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php56/usr/share/pear:/opt/alt/php56/usr/share/php') in /home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/vendor/composer/ClassLoader.php on line 444

Warning: class_implements(): Class WPML_Privacy_Content_Factory does not exist and could not be loaded in /home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/classes/action-filter-loader/class-wpml-action-filter-loader.php on line 16
Cànons Clinics | Rejoveniment de Mans i Escot amb Peelings químics
Rejuvenecimiento-manos-escote-peeling-quimico

El Peeling Químic és un tractament ràpid, senzill i indolor que consisteix en l’aplicació de diferents àcids l’efecte de les quals serà l’exfoliació epidèrmica lleu, moderada o profunda segons les alteracions epidèrmiques a tractar.

T’estimularà la producció de col·làgen i elastina provocant un efecte rejovenidor i tensor de la zona tractada.

Quins beneficis obtindràs al realitzar un Peeling Químic?
 • Efecte anticancerígen per la microexfoliació cutània
 • Milloraràs la qualitat cutània per regeneració epidèrmica
 • Es reafirmaran i remodelaran les zones tractades
 • Suavitzaràs la profunditat de les arrugues
 • T’aportarà uniformitat i lluminositat cutània
 • Millorarà l’elasticitat cutània
 • Es redensificarà i augmentarà la consistència cutània de les zones tractades
 • Milloraran les cicatrius d’acné o de lesions antigues
 • Estimularàs la producció de col·làgen i elastina
 • Eliminaràs i atenuaràs les taques i pigmentacions
 • Atenuaràs i evitaràs la formació d’estries
 • Disminuiràs el tamany dels poros oberts
 • Seboregularàs l’excés de grasa combatent l’acné i les seves seqüeles
En què consisteix un Peeling Químic?
En els nostres centres Cànons Clinics, especialitzats en Cirurgia i Medicina Estètica, primer es neteja la zona a tractar amb productes específics a cada tipus de pell i, posteriorment s’aplica l’àcid específic depenent de cada cas en particular controlant el temps d’acció dels àcids i la bona tolerància a aquest.
Quant dura un Peeling Químic?
La durada mitjana d’un Peeling Químic pot ser des de 10 minuts fins a 4 hores.
Quin tipus de Peeling Químic serà més adequat per a mi?
El Peeling Químic ha de ser un tractament personalizat.La intensitat del Peeling ha d’estar directament relacionada amb l’alteració a tractar i el tipus de pell.
El Peeling Superficial va destinat a fer desaparèixer arrugues fines, taques i, acné en persones que no volen o no poden permetre una descamació visible, ja que només deixa un lleuger enrogiment que desapareix en poques hores. Pot aplicar-se en intervals setmanals o quinzenals. Es recomana aplicar com a mínim un a cada estació de l’any.
El Peeling Mig va destinat a esborrar les arrugues superficials, així com les lesions pigmentades esteses i l’acné en fase activa. Apareix un enrogiment major i una descamació més visible, desprenent pells seques. Pràcticament no altera la vida social normal. Pot aplicar-se de nou a les sis setmanes.
El Peeling Profund va destinat a eliminar les arrugues més marcades, el fotoenvelliment de grau mitjà alt, l’acné en el seu estat cicatricial i, la pigmentació circumscrita. Apareix un enrogiment intens de la pell temporal durant 3 o 4 dies i una descamació intensa durant un màxim d’uns 10 dies. Es realitza en una sessió. Pot aplicar-se de nou a les vuit setmanes.
En quina època de l’any està més indicat realitzar un Peeling Químic?
Podràs realitzar durant tot l’any. Està indicat en tot tipus de pells i en qualsevol part del cos.
Podré combinar amb altres Teràpies Corporals?
És totalment compatible i combinable amb totes les teràpies metge estètiques corporals seguint les recomanacions pautades pels nostres Metges Especialistes en Medicina Estètica de Cànons Clinics aportant un tractament global de mans i escot amb l’objectiu de millorar la imatge personal.
Share This