Warning: include(/home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/vendor/composer/../../classes/privacy/class-wpml-privacy-content-factory.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/vendor/composer/ClassLoader.php on line 444

Warning: include(/home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/vendor/composer/../../classes/privacy/class-wpml-privacy-content-factory.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/vendor/composer/ClassLoader.php on line 444

Warning: include(): Failed opening '/home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/vendor/composer/../../classes/privacy/class-wpml-privacy-content-factory.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php56/usr/share/pear:/opt/alt/php56/usr/share/php') in /home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/vendor/composer/ClassLoader.php on line 444

Warning: class_implements(): Class WPML_Privacy_Content_Factory does not exist and could not be loaded in /home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/classes/action-filter-loader/class-wpml-action-filter-loader.php on line 16
Cànons Clinics | Farceix les teves arrugues sense cirurgia

Farceix les teves arrugues sense cirurgia

Abans d’haver de recórrer a tractaments de mans d’un professional per reduir les teves arrugues, no està de més intentar buscar una solució menys invasiva. Durant els últims anys, les tècniques de farciment d’aplicació tòpica han avançat notablement, suposant una excel·lent alternativa per a aquelles persones que encara no volen realitzar-se un lifting o aplicar-se substàncies injectades per eliminar les arrugues.

botox-para-arrugasA Cànons Clinics, centres especialitzats en Cirurgia i Medicina Estètica, oferim les tècniques i productes més segurs i avançats per a persones que desitgin dur a terme tractaments per a l’eliminació d’arrugues, solcs i plecs amb resultats immediats i duraders, amb substàncies biocompatibles que no precisen proves d’al·lèrgia prèvies i que s’adapten a les necessitats de cada persona sense necessitat d’alterar les activitats quotidianes.

La rehidratació cutània de les arrugues o cicatrius permet eliminar arrugues, plecs i solcs facials així com els signes precoços d’envelliment cutani alhora que actua de forma preventiva a l’aparició de noves arrugues, flacidesa, etc. Al mateix temps, s’aconsegueix millorar l’aspecte de la pell proporcionant elasticitat i lluminositat.

Existeixen tres tipus de farcit: propi, reabsorbible i, permanent. Actualment, les substàncies reabsorbibles d’àcid hialurònic són les més utilitzades ja que tenen menor cost i, mínim risc de reacció al·lèrgica. Utilitzem productes biofermentats d’origen no animal i completament biodegradables amb la finalitat de minimitzar el risc d’al·lèrgia.

El resultat és immediat: des del moment en què s’emplena l’arruga comprovaràs la disminució de la seva profunditat i progressivament veuràs que s’anirà hidratant la zona tractada.

En els nostres centres Cànons Clinics oferim la possibilitat de mostrar mitjançant un nou programa 3D diverses simulacions en tres dimensions de la teràpia de Farciment d’Arrugues per poder analitzar de forma personalitzada i, segons criteri mèdic tots els aspectes que desitgis millorar, solament realitzant unes fotografies prèvies, on et podràs fer una idea, sempre aproximada, de com quedaràs després, ja que intervenen gran varietat de factors.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.