Warning: include(/home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/vendor/composer/../../classes/privacy/class-wpml-privacy-content-factory.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/vendor/composer/ClassLoader.php on line 444

Warning: include(/home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/vendor/composer/../../classes/privacy/class-wpml-privacy-content-factory.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/vendor/composer/ClassLoader.php on line 444

Warning: include(): Failed opening '/home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/vendor/composer/../../classes/privacy/class-wpml-privacy-content-factory.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php56/usr/share/pear:/opt/alt/php56/usr/share/php') in /home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/vendor/composer/ClassLoader.php on line 444

Warning: class_implements(): Class WPML_Privacy_Content_Factory does not exist and could not be loaded in /home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/classes/action-filter-loader/class-wpml-action-filter-loader.php on line 16
Cànons Clinics | Augment de llavis majors
relleno-labios-mayores

El pas del temps, una falta de col·làgen o una pèrdua de pes accentuada poden potenciar la reducció i flaccidesa dels llavis majors. A través d’una injecció de greix obtingut d’una altra zona del cos podem recuperar la textura i la funcionalitat original de la zona vaginal.

En què consisteix?

La zona vaginal es rejoveneix a través d’una injecció de greix obtingut d’una altra zona del cos mitjançant la tècnica del lipofilling.

Mitjançant unes fines cànul·les de liposucció s’extreu greix d’altres àrees (en la seva majoria de la zona de l’abdomen), es purifica, prepara i s’injecta als Llavis Majors, augmentant així la seva turgència i aspecte rejovenit.

L’operació té una durada de 60 minuts i el procés es realitza mitjançant anestèsia local.

Una altra forma d’augmentar el volum dels llavis vaginals és amb el farciment d’àcid hialurónico, una substància biocompatible sense cap tipus d’efecte secundari. En aquest cas, la infiltració es realitza en un quiròfan, sota una lleugera sedació. El procés dura entre 15-20 minuts.

Els antecedents clínics de cada pacient, així com el seu estat físic, determinaran la decisió del cirurgià d’utilitzar un o un altre mètode d’augment dels llavis majors.

Es tracta d’un procediment indicat per a dones que amb el pas del temps i la pèrdua de col·làgen i teixit han patit una reducció i despenjament dels llavis majors de la vagina.

Les pèrdues de pes també poden potenciar la flaccidesa de la zona.

Amb aquest tractament aconseguim que la zona vaginal recuperi la seva textura i funcionalitat original.

Com seran els resultats?

En el cas de l’augment amb greix corporal, els resultats es mantenen entre 4 i 6 mesos aproximadament, a causa de la reabsorción natural del greix. Si el farciment es realitza amb àcid hialurònic, els efectes poden allargar-se fins als 12 mesos.

Com serà la tornada a la normalitat?

En 1-2 hores ja podràs reincorporar-te al teu ritme de vida habitual. Podràs reprendre la teva vida sexual a les dues setmanes del procediment quirúrgic.

Share This