Warning: include(/home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/vendor/composer/../../classes/privacy/class-wpml-privacy-content-factory.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/vendor/composer/ClassLoader.php on line 444

Warning: include(/home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/vendor/composer/../../classes/privacy/class-wpml-privacy-content-factory.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/vendor/composer/ClassLoader.php on line 444

Warning: include(): Failed opening '/home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/vendor/composer/../../classes/privacy/class-wpml-privacy-content-factory.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php56/usr/share/pear:/opt/alt/php56/usr/share/php') in /home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/vendor/composer/ClassLoader.php on line 444

Warning: class_implements(): Class WPML_Privacy_Content_Factory does not exist and could not be loaded in /home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/classes/action-filter-loader/class-wpml-action-filter-loader.php on line 16
Cànons Clinics | REPASSEM LES TENDÈNCIES EN CIRUGIA ESTÈTICA PER 2015

REPASSEM LES TENDÈNCIES EN CIRUGIA ESTÈTICA PER 2015

Estem a meitat de 2015, bon moment per revisar les tendències de cirugia estètica que es van predir per aquest any.

En línies generals, l’Acadèmia Americana de Cirugia Plàstica i Reconstructiva va vaticinar que les intervencions tractarien cada vegada més de donar solució a problemes pràctics a la vegada que estètics. És a dir, una intervenció realitzada principalment per solucionar un problema, com pot ser un tabic nasal desviat, i aprofitar per fer una correcció estètica.

Crida l’atenció que també es va predir, no només per aquest any sinó pel proper, que les persones més grans de 70 anys seria el que més creixeria en el recurs de la cirugia estètica. El motiu? La preocupació ja establerta a la nostra societat per mantenir un aspecte jovenil.

m

Augment de mames i liposucció, les més sol·licitades

Entre el públic femení, la cirugia estètica més demandada continua sent l’augment de mames. A Cànons Clinics som grans defensors de les pròtesi mamàries anatòmiques, que deixen un aspecte súper natural, el que ens permet millorar la forma i projecció del bust. Continuant amb la cirugia femenina, podem dir que s’ha consagrat la reducció del mont de venus. Estem molt contents de saber que la revista Vanitatis ens va citar com una de les millors clíniques per aquesta intervenció.

És ben cert que les preferències han anat variant amb el pas dels anys, però la liposucció es manté en primer lloc juntament amb la mamoplàstia d’augment. Això sí, han anat sorgint novetats al voltant d’aquesta tècnica i a Cànons Clinics, depenent del cas, proposem realitzar una lipoescultura assistida per làser, que pràcticament no deixa cicatrius i és altament efectiva.

En quant a estètica facial, han anat prenent pes aquells tractaments complementaris a les intervencions que pretenen augmentar l’eficàcia i durabilitat de resultats. Parlem, per exemple, del lifting facial realitzat amb fils tensors, una tècnica japonesa que hem incorporat aquest any als nostres serveis.

aumento-pecho

Novetats per 2016 en cirugia estètica

La mateixa Acadèmia Americana de Cirugia Plàstica i Reconstructiva, que fa les seves prediccions a nivell mundial, preveu que pel proper anys les intervencions d’estètica facial sense cirugia o mínimanent invasives serien les que prendrien la davantera en aquest camp.

Cànons Clinics Barcelona i Granollers estem sempre pendents de noves tècniques i serveis per oferir-te tot tipus d’operacions d’estètica corporal i facial, a més de tractaments medicoestètics i nutrició. Pots posar-te en contacte amb nosaltres si necessites informació sobre els nostres serveis, la primera cita és totalment gratuïta.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.