Warning: include(/home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/vendor/composer/../../classes/privacy/class-wpml-privacy-content-factory.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/vendor/composer/ClassLoader.php on line 444

Warning: include(/home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/vendor/composer/../../classes/privacy/class-wpml-privacy-content-factory.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/vendor/composer/ClassLoader.php on line 444

Warning: include(): Failed opening '/home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/vendor/composer/../../classes/privacy/class-wpml-privacy-content-factory.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php56/usr/share/pear:/opt/alt/php56/usr/share/php') in /home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/vendor/composer/ClassLoader.php on line 444

Warning: class_implements(): Class WPML_Privacy_Content_Factory does not exist and could not be loaded in /home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/classes/action-filter-loader/class-wpml-action-filter-loader.php on line 16
Cànons Clinics | Teràpia Corporal Anticel·lulítica i Reafirmant amb Ones de Xoc

A Cànons Clinics, clíniques especialitzades en Cirurgia i Medicina Estètica, disposem d’un nou i eficaç tractament per la cel·lulitis i imperfeccions cutànies. Les ones de xoc o acústiques estan considerades com un dels mètodes professionals no invasius més indicats per combatre la celulitis, que tant preocupa a dones i a homes.

Estudis recents han descobert que, en la medicina estètica, és un dels tractaments més eficaços per a la pèrdua de volum de les cèl·lules que emmagatzemen el greix, millorar la circulació de la sang i l’elasticitat de la pell.

En què consisteix i com es realitza la teràpia?

El seu funcionament és el següent: a través del capçal d’un equip mèdic s’introdueixen ones acústiques d’alta freqüència que ataquen i pressionen les fibres, entre les cèl·lules del greix, i augmenten el flux sanguini i limfàtic. Aquesta millora en la circulació afavoreix la desaparició de la pell de taronja, retornant un aspecte més tonificado i juvenil a la pell.

Les ones de xoc permeten la renovació cel·lular i milloren la densitat i l’elasticitat de la pell, permetent tenir una dermis llisa i tersa.

En Cànons Clinics, clínica de Cirurgia i Medicina Estètica, treballem amb la tecnologia Awt Storz, una marca suïssa Storz Medical, capdavantera al mercat dels aparells d’última generació amb aplicacions estètiques.

Quins beneficis obtindré amb la teràpia Storz Medical d'ones de xoc?
 • Invasiva i indolora.
 • Apta per a tot tipus de pells, fins i tot les bronzejades.
 • Protocol de tractament de només 5 sessions per zona.
 • Sessions de curta durada (aproximadament 20 minutos per zona).
 • Segons l’estat del teixit, els resultats poden veure’s al cap de la primera sessió.
Quins són els efectes?
 • Augment del flux sanguini.
 • Redueix la cel·lulitis.
 • Elimina la pell de taronja.
 • Millora l’elasticitat del teixit cutani.
 • Reafirma el teixit cutani.
 • Tonifica la massa muscular.
Quines zones podré tractar?

Amb aquest innovador tractament de medicina estètica podràs reafirmar la pell de parts com a glutis, braços, abdomen, cuixes i cames.

Quantes sessions es recomanen?

Dependrà de la grandària de la superfície del cos a tractar i també de l’estat i nivell de celulitis del teixit.

És important que, com a mínim, es realitzin 5 sessions per poder observar els primers canvis en l’aspecte de la pell. Es recomana aplicar el tractament amb una freqüència d’1 a 2 sessions setmanals.

Obtindré un resultat immediat?

A la primera sessió ja podràs veure resultats. Són progressius i amb cada sessió s’apreciarà millor la mitigació de la celulitis i la flaccidesa cutània, disminuint volum i remodelant la zona o les zones tractades.

Quines contraindicacions té?

No està indicat per a:

 • Malalties tumorals oncològiques.
 • Malalties relacionades amb la coagulació.
 • Tractaments anticoagulants.
 • Patologies neurològiques
 • Embaràs i lactància.
 • Teràpia amb corticoides.
 • Inflamacions agudes.
És compatible amb les meves activitats de la vida quotidiana?

Aquest tractament de medicina estètica permet una incorporació immediata a la vida quotidiana, sense necessitat de cures especials.

Podré combinar-ho amb altres tractaments de medicina estètica?

És totalment compatible amb totes les teràpies de medicina estètica, seguint les recomanacions pautades pels nostres metges especialistes segons cada cas en particular.

Share This