Teràpia Cosmètica Genòmica

Els humans som el 99,9% iguals pel que fa a la genética.. Només ens distingeix el 0,1% dels nostres gens, un petit percentatge que ens fa únics.

El coneixement d’aquests gens diferents i la seva implicació en la fisiologia de la nostra pell ha donat lloc una innovadora tècnica de Medicina Estètica per a la cura de la pell: la Cosmètica Genòmica Personalitzada, una nova disciplina que interpreta les dades del propi ADN per elaborar el producte cosmètic més adequat per a cada pell a partir d’una senzilla anàlisi de la saliva. Es tracta d’un programa cosmetogenòmic exclusiu que interpreta el nostre ADN per dissenyar el cosmètic més efectiu per a la nostra pell.

Com funciona aquest tractament de Medicina Estètica?

Mitjançant una senzilla extracció de saliva (realitzada en les mateixes instal·lacions de les nostres clíniques d’estètica), processada juntament amb l’historial clínic del pacient en una plataforma bioinformática d’ADN única al món. De l’anàlisi, se n’obté un exhaustiu informe genètic antiedat cutani i el tractament cosmètic necessari per mitigar els “defectes” de la nostra petjada genètica.

De quins productes es compon el tractament cosmetogenòmic?

GEN PEEL. Crema microexfoliant progressiva: una crema microexfoliant progressiva, que afavoreix la renovació natural de la pell i en millora el seu aspecte, recuperant la lluminositat i homogeneïtat del rostre a més d’aportar una hidratació sostinguda.

GEN ELIXIR. Sèrum intensiu cosmetogenòmic: un sèrum intensiu, en el qual es concentra una mitjana del 65% d’actius cosmètics purs. Modula l’activitat i expressió dels marcadors genètics analitzats, hidrata i potencia l’efecte tensor immediat.

GEN SINERGY. Crema hidratant i protectora: crema hidratant i protectora que fomenta la penetració i eficàcia del tractament personalitzat.

Per què és el tractament antiedad definitiu?

La tècnica de la Cosmètica Genòmica Personalitzada és l’únic programa cosmètic que té en compte l’estudi dels gens de cada persona per dissenyar un règim cosmètic específic a mida per a cadascun. El nostre ADN mai canvia.

És únic per a mi?

Sí. De la mateixa forma que cada pell és diferent, cada programa també ho és, adaptant-se al perfil genètic de cada persona.

Tothom pot realitzar-se l’anàlisi genètica?

Sí. Es tracta d’una senzilla anàlisi d’una mostra de saliva. Per aquest motiu, pot ser realitzat tant per homes com per dones, independentment de la seva edat.

Les fórmules cosmètiques poden modificar el meu ADN?

No, l’ADN no pot modificar-se. Aquest tractament de medicina estètica facial actua potenciant les fortaleses i minimitzant les febleses expressades en el perfil genètic.

Quins són les preparacions prèvies a l’analítica?

No s’ha de menjar, beure ni fumar durant els 30 minuts anteriors a l’extracció de la mostra de saliva.

Quan es triga a obtenir els resultats de l’analítica?

El termini de lliurament dels resultats i el producte personalitzat és de, aproximadament, 4 setmanes des de la recepció de les mostres de saliva al laboratori.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.