X

Teràpia Reafirmant Facial amb Radiofreqüència Thermage

thermage-radiofrecuencia-facial

Amb els anys, la pell perd col·làgen i elasticitat que afavoreixen l’aparició d’arrugues i signes de la flaccidesa.

Thermage està considerat com el lifting sense cirurgia, utilitza l’energia que proporciona la radiofreqüència actuant sobre el col·làgen i estimulant la producció de més concentració de col·làgen a les zones tractades, de manera que reafirma els teixits on s’aplica. Es pot tractar la flaccidesa de la zona del rostre, mentó, coll i també zones corporals com a braços, abdomen, glutis i cames.

Què és la radiofreqüència Thermage?

El tractament de Thermage o lifting sense cirurgia és la tècnica de bellesa més nova per combatre la flaccidesa del rostre, mentó, coll, braços, abdomen, glutis i cames. Els resultats són molt naturals, rejovenint la pell de manera visible sense deixar cap marca.

Com actúa la radiofreqüència Thermage?

Amb el pas del temps el col·làgen de la nostra pell disminueix, la qual cosa provoca l’aparició d’arrugues i signes de flaccidesa, efectes secundaris del procés d’envelliment natural.

Thermage empra una tecnologia patentada de radiofreqüència que escalfa les capes profundes de la pell i estimula el col·làgen existent, creant una capa nova perquè la pell es recuperi.

Thermage es postula com el millor sistema de manteniment regeneratiu no invasiu de la tonicitat i compactació de la pell.

Quines zones podré reafirmar amb Thermage?

Les àrees que es tracten són les afectades per flaccidesa cutània i que precisen reafirmació com el rostre, doble mentó o papada i a la zona corporal, com a braços, abdomen, glutis i cames.

Quins resultats obtindré?

Aconseguiràs una reafirmació dels teixits tractats aconseguint una pell més ferma, suau i amb el contorn definit. A la zona del rostre també aconseguiràs una redesinficació de les arrugues i línies d’expressió, disminuint la seva profunditat per l’efecte de l’estimulació del col·làgen.

Quan podré començar amb la teràpia preventiva Thermage?

Depenent de l’estat de flascidesa de la pell podràs començar entre els 35 i 40 anys, si el facultatiu ho indica.

Quantes sessions em faran falta amb la radiofreqüència Thermage?

A diferència d’altres tractaments, el Thermage només requereix una sessió a l’any, ja que els seus efectes progressius van apareixent i intensificant-se durant els 6 – 8 mesos posteriors a la sessió.

Què notaré a la sessió Thermage?

Thermage és un tractament indolor. Només sentiràs un lleu focus de calor sobre la pell que es contraresta gràcies al sistema incorporat Thermage de refredament de la superfície de la pell. Aquesta tècnica làser manca d’efectes secundaris.

Quan dura una sessió?

És un tractament relativament ràpid, que pot realitzar-se entre 30 i 60 minuts, depenent de la zona o zones a tractar.

A quina època de l'any és més recomendable?

Pot realitzar-se en qualsevol època de l’any, ja que l’exposició solar no està contraindicada.

Puc combinar-ho amb altres teràpies facials o corporals?

És totalment compatible i combinable amb totes les teràpies mèdic estètiques facials i corporals seguint les recomanacions pautades pels nostres Metges Especialistes en Medicina Estètica.

 
Share This