thermage-radiofrecuencia-ojos

Amb el pas dels anys els ulls van perdent expressivitat i brillantor. Endymed Pro per a ulls rejovenirà la teva mirada, allisant de manera definitiva la zona, reduint les petites arrugues d’expressió i les bosses de la parpella inferior, tot retornant a la teva mirada un aspecte més fresc i descansat.

Què és la radiofreqüència EndyMed ulls?

EndyMed Pro és un sistema que estira la pell, millora el to i la textura de la zona dels ulls de forma molt natural, alhora que redueix les bosses de les parpelles inferiors sense deixar cap marca. Està considerat com el lifting sense cirurgia, utilitza l’energia que proporciona la radiofreqüència , actuant sobre el col·làgen i estimulant la producció de més concentració de col·làgen a la zona periocular, de manera que reafirma els teixits al voltant dels ulls.

Com actua el làser EndyMed?

Amb el pas del temps el col·làgen de la nostra pell disminueix, provocant l’aparició d’arrugues i signes de flacidesa, efectes secundaris del procés d’envelliment natural.

EndyMed Pro empra una tecnologia patentada de radiofreqüència que escalfa les capes profundes de la pell i estimula el col·làgen existent, creant una capa nova perquè la pell es recuperi.

EndyMed Pro es postula com el millor sistema de manteniment regeneratiu no invasiu de la tonicidad i compactació de la pell.

Quins resultats obtindré?

Obtindràs una mirada més fresca i descansada, més brillant, alhora que aconseguiràs una reafirmació i redesinficació de les arrugues i dels teixits circumdants als ulls i una pell més tersa en les parpelles inferiors.

Quantes sessions em faran falta amb la radiofreqüència EndyMed?

A diferència d’altres tractaments, EndyMed només requereix una sessió a l’any. Els resultats s’aprecien de seguida, perllongant-se entre els 6 i 8 mesos posteriors, depenent de cada cas en particular.

Quan podré començar amb la teràpia preventiva EndyMed ulls?

Depenent de l’estat de flacidesa de la pell dels ulls podràs començar entre els 40 i 45 anys si el facultatiu ho indica.

Què notaré en la sessió EndyMed?

EndyMed Pro és un tractament indolor. Només sentiràs un lleu tret de calor sobre la pell que es contraresta gràcies al sistema incorporat EndyMed de refredament de la superfície de la pell. Aquesta tècnica làser manca d’efectes secundaris.

Quant dura una sessió?

És un tractament relativament ràpid, que pot realitzar-se aproximadament en uns 30 minuts.

En quina època de l'any és més recomanable?

Pot realitzar-se en qualsevol època de l’any, ja que l’exposició solar no està contraindicada

En quins casos està contraindicada la Radiofreqüència?

Està contraindicada en els casos d’intervenció cosmètica ablativa o no ablativa en els últims 3 mesos, embaràs, lactància, malaltia activa del col·làgen com el lupus, malalties vasculars i cardiopaties, cremades a la zona a tractar, alteracions de la coagulació, malalties neuromusculars, malalties oncològiques, infeccions bacterianes o virals, malalties renals o hepàtiques, implants recents de col·làgen, tenir alguna pròtesi metàl·lica, marcapasos o obesitat mórbida.

Puc combinar-ho amb altres teràpies facials?

És totalment compatible i combinable amb totes les teràpies mèdiques, estètiques i facials seguint les recomanacions pautades pels nostres metges especialistes en Medicina Estètica.

Share This