X

Teràpia Reafirmant Ulls amb Radiofreqüència Thermage

thermage-radiofrecuencia-ojos

Amb el pas dels anys, els ulls van perdent expressivitat i brillantor. Thermage ulls rejovenirà la teva mirada, allisant de manera definitiva la zona, reduint les petites arrugues d’expressió i les bosses de la parpella inferior, retornant a la teva mirada un aspecte més fresc i descansat.

Què és la radiofreqüència Thermage ulls?

Thermage és un sistema que estira la pell, millora el to i la textura de la zona dels ulls de forma molt natural, alhora que redueix les bosses de les parpelles inferiors sense deixar cap marca. Està considerat com el lifting sense cirurgia, utilitza l’energia que proporciona la radiofreqüència actuant sobre el col·làgen i estimulant la producció de més concentració de col·làgen a la zona periocular de manera que reafirma els teixits al voltant dels ulls.

Com actua el làser Thermage?

Amb el pas del temps el col·làgen de la nostra pell disminueix, provocant l’aparició d’arrugues i signes de flacidez, efectes secundaris del procés d’envelliment natural.

Thermage empra una tecnologia patentada de radiofreqüència que escalfa les capes profundes de la pell i estimula el col·làgen existent, creant una capa nova perquè la pell es recuperi.

Thermage es postula com el millor sistema de manteniment regeneratiu no invasiu de la tonicidad i compactació de la pell.

Quins resultats obtindré?

Obtindràs una mirada més fresca i descansada, més brillant, alhora que aconseguiràs una reafirmació i redesinficación de les arrugues i dels teixits circumdants als ulls i una pell més tersa en les parpelles inferiors.

Quantes sessions em faran falta amb la radiofreqüència Thermage?

A diferència d’altres tractaments, el Thermage només requereix una sessió a l’any. Els resultats s’aprecien de seguida, perllongant-se entre els 6 i 8 mesos posteriors, depenent de cada cas en particular.

Quan podré començar amb la teràpia preventiva Thermage ulls?

Depenent de l’estat de flaccidesa de la pell dels ulls podràs començar entre els 40 i 45 anys si el facultatiu ho indica.

Què notaré en la sessió Thermage?

Thermage és un tractament indolor. Només sentiràs un lleu tret de calor sobre la pell que es contraresta gràcies al sistema incorporat Thermage de refredament de la superfície de la pell. Aquesta tècnica làser manca d’efectes secundaris.

Quan dura una sessió?

És un tractament relativament ràpid, que pot realitzar-se aproximadament en uns 30 minuts.

En quina època de l'any és més recomanable?

Pot realitzar-se en qualsevol època de l’any, ja que l’exposició solar no està contraindicada

En quins casos està contraindicada la Radiofreqüència?

Està contraindicada en els casos d’intervenció cosmètica ablativa o no ablativa en els últims 3 mesos, embaràs, lactància, malaltia activa del col·làgen com el lupus, malalties vasculars i cardiopaties, cremades a la zona a tractar, alteracions de la coagulació, malalties neuromusculars, malalties oncològiques, infeccions bacterianes o virals, malalties renals o hepàtiques, implants recents de col·làgen, tenir alguna pròtesi metàl·lica, marcapasos o obesitat mórbida.

Puc combinar-ho amb altres teràpies facials?

És totalment compatible i combinable amb totes les teràpies medico-estètiques facials seguint les recomanacions pautades pels nostres Metges Especialistes en Medicina Estètica.

 
Share This