Warning: include(/home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/vendor/composer/../../classes/privacy/class-wpml-privacy-content-factory.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/vendor/composer/ClassLoader.php on line 444

Warning: include(/home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/vendor/composer/../../classes/privacy/class-wpml-privacy-content-factory.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/vendor/composer/ClassLoader.php on line 444

Warning: include(): Failed opening '/home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/vendor/composer/../../classes/privacy/class-wpml-privacy-content-factory.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php56/usr/share/pear:/opt/alt/php56/usr/share/php') in /home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/vendor/composer/ClassLoader.php on line 444

Warning: class_implements(): Class WPML_Privacy_Content_Factory does not exist and could not be loaded in /home/canons/dev.canons.es/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/classes/action-filter-loader/class-wpml-action-filter-loader.php on line 16
Cànons Clinics | Veritats i mites sobre la cel·lulitis

Veritats i mites sobre la cel·lulitis

9 de cada 10 dones tenen cel·lulitis en algun moment de la seva vida després de la pubertat. Aquesta acumulació de teixit adipós en determinades zones del cos és una de les principals preocupacions per a les dones de tot el món, que no troben cap remei definitiu per acabar amb ella d’una vegada per totes.
Al voltant de la cel·lulitis existeix una gran desinformació, sobretot per Internet, on hi trobem a molts que diuen haver trobat la solució.
Perquè tinguis una mica més clar què és i què no és cert sobre la cel·lulitis, aquí tens les afirmacions més esteses:

“La cel·lulitis empitjora amb l’edat”. CERT

Les hormones juguen un important paper en l’aparició de la cel·lulitis. Després de la menopausa el nostre cos produeix estrògens, una hormona que ajuda al fet que la sang circuli millor. Això pot implicar també una disminució de la producció de nou col·lagen, l’hormona que aporta elasticitat a la nostra pell, i un desgast major del teixit connectiu. I tot això es tradueix en més cel·lulitis.
“La cel·lulitis només la pateixen la gent amb sobrepès”. FALS

Tenint en compte que nou de cada deu dones tenen cel·lulitis, és impossible que només la tinguin les persones amb sobrepès. És cert que l’alimentació influeix, però pots menjar molt bé i estar molt en forma i, encara així, tenir cel·lulitis. Es tracta d’un fenomen present a gairebé totes les dones, incloses les supermodels.
“La cel·lulitis té una base genètica”. CERT

Si la teva mare o la teva àvia en tenen, és molt probable que tu també n’acabis tenint. Contra això poc es pot fer, però és important saber que el factor genètic no és tan decisiu a l’aparició de la cel·lulitis com altres aspectes com l’alimentació o l’exercici.

 

“L’exercici ajuda a reduir l’aparició de cel·lulitis”. CERT

Practicar esport de forma regular prevé l’aparició de cel·lulitis i redueix la seva severitat. La cel·lulitis es produeix quan les fibres connectives que tenim sota la pell s’afebleixen o perden la seva elasticitat. L’estirament i enfortiment d’aquestes pot ajudar a reduir la seva severitat.

A més, l’exercici ens ajuda a cremar l’excés de greixos, la qual cosa prevé la seva acumulació. Uns músculs ferms i bé tonificats tiben la pell i fan que la cel·lulitis sigui menys visible.

 

Tractaments anticel·lulítics

“Els massatges poden reduir la cel·lulitis”. CERT

Al contrari que les cremes, l’aplicació de massatges sobre la pell (i altres tècniques com el làser) sí poden reduir l’aparició de la cel·lulitis, i encara que els seus resultats no són permanents, sí són efectius en el curt termini. A Cànons Clinics disposem d’una carta massatges i drenatges anticel·lulítics i tractaments no invasius, com la Radiofreqüència, que t’ajudaran a atenuar-la, consulta-la.
“Les cremes reafirmants poden ajudar-te a guarir la cel·lulitis”. FALS 

Existeix molt poca evidència científica que les cremes millorin la circulació i la cel·lulitis. Pots aconseguir resultats més efectius a força de remeis naturals que tu mateixa et pots aplicar en comptes d’invertir grans quantitats de diners en aquests productes. Massatges, dutxes d’aigua freda i altres senzills processos que no et costaran gairebé res.
“Determinats aliments t’ajudaran a eliminar la cel·lulitis”. CERT

Beure molta aigua o menjar aliments que:

. Redueixin la retenció de líquids: alguns exemples són: els espàrrecs, els nabius o l’api.

. Cremin el greix: com el pollastre, el gall dindi, la llet o els ous.

. Hidratin la teva pell: la fruita seca, el peix o les olives van genial.

. Disminueixen els nivells d’estrògens (que són els que afavoreixen la producció de cèl·lules grasses): coliflor, cols de Brussel·les o bròquil t’ajudaran.

 

“Fumar afecta negativament la cel·lulitis”. CERT

Està demostrat que el fum del cigarret obstrueix les artèries i afebleix la formació de col·lagen. A més, accelera el procés d’envelliment deixant la pell seca i groguenca.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.