Manicures i Pedicures

En els nostres centres Cànons Clinics, especialitzats en Cirurgia i Medicina Estètica treballem amb els millors productes. Estem al corrent de les últimes tendències i, coloracions d´esmaltats, així com també, portem a terme les millors tècniques que respecten la salut natural de les ungles.

Prestem especial atenció en la neteja, desinfecció i, esterilització de tots els materials utilitzats garantint la màxima seguretat.

Per dona

Esmaltar:Aplicació d’esmalt i capa protectora.
Llimar i esmaltar:Llimat d’ungles, aplicació d’esmalt i capa protectora.
Manicura Bàsica:Llimat d’ungles, tractament de cutícules, aplicació d’esmalt i capa protectora amb un massatge relaxant de mans.
Manicura Completa:Llimat d’ungles, tractament de cutícules, exfoliació i mascareta nutritiva, aplicació d’esmalt i capa protectora amb un massatge relaxant de mans.
Manicura Shellac:La millor solució per lluir les ungles perfectes amb brillantor permanent mitjançant una tècnica innovadora d’esmalt per capes que augmenta la resistència i durabilitat respecte a les manicures tradicionals. Reforça la duresa de les ungles.
Pedicura Bàsica:Llimat d’ungles, tractament de cutícules, aplicació d’esmalt i capa protectora amb un massatge relaxant de peus.
Pedicura Complerta:Llimat d’ungles, tractament de cutícules, exfoliació i mascareta nutritiva, aplicació d’esmalt i capa protectora amb un massatge relaxant de peus.
Pedicura Shellac:La millor solució per lluir les ungles perfectes amb brillantor permanent mitjançant una tècnica innovadora d’esmalt per capes que augmenta la resistència i durabilitat respecte a les pedicures tradicionals. El teu esmalt tindrà la mateixa lluentor des del primer dia.

Per home

Manicura Bàsica:Llimat d’ungles, tractament de cutícules, aplicació d’esmalt i capa protectora amb un massatge relaxant de mans.
Manicura Complerta:Llimat d’ungles, tractament de cutícules, exfoliació i mascareta nutritiva, amb un massatge relaxant de mans.
Pedicura Bàsica:Llimat d´ungles, tractament de cutícules amb un massatge relaxant de peus.
Pedicura Complerta:Llimat d’ungles, tractament de cutícules, exfoliació i mascareta nutritiva, amb un massatge relaxant de peus.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.